[b]Съвместимост[/b]

BU

07.02.04
22:39

здравейте на всички:).искам да ви попитам дали тичане(за чистене на мазнините) и режим за маса са съвместими. замислил сам и ниско въглехидратна диета, но тогава от каде енергия за тренировки??? :(
някой ми каза,че ако сутрин се тича, а вечер тренира, се качва по-чисто...това вярно ли е???....а да и още нещо:) тичането сутрин ли трябва да бъде? благодаря предварително.

LU

08.02.04
11:51

Абе ти4енето по време на маса не е много препоръчително,за6тото супер трудно 6е ка4и6,но затова пък 6е е много 4исто.Все пак ако решиш да ти4а6 то трябва да го правиш сутрин преди закуска.
НВД е добър избор за маса,и аз в момента съм на НВД и има резултат.

Успех

08.02.04
13:08

А тичането по време на релеф?

08.02.04
13:24

зависи според гентика ядене и тн ,но тичането не го препоръчвам по добре аеробика на уред !!
по-здрави

BU

08.02.04
15:44

a kakvo e NVD??? :roll:

EN

08.02.04
16:01

ниско въглехидратна диета = NVD

LU

08.02.04
17:32

Емо е прав за тичането,по-добре е на уред,защото на уред 6те изгори6 по-малко муск маса.

Успех

08.02.04
18:31

Zavisi ot genetikata na 4oveka.Az kogato ti4am i digam za masa ednovremenno s tova i zabelejete ti4am vednaga sled trenirovka ka4vam mnogo 4isto no po po-malko :) a i kogato bqgam use6tam kak muskulite mi sqka6 se pompqt vse pove4e.Nz moje i da si vnu6avam ama taka mi se ka4va i silata. :wink:

BU

11.02.04
22:16

Сега съм намалил въглехидратите и тренирам за маса, но заместих тренировката за крака със нещо подобно - 25-30мин на велото, 10 ина минути на степера и после коремна преса... какво ще кажете по въпроса? това нещо го правя 1 седмично и то в режим за маса. добре ли е това от гледна точка на преход към релеф?

LU

11.02.04
23:37

НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ тренировката за крака.Много хора го правят и в това им е грешката.Прави си аеробиката само за разгрявка като си в период на маса,като по4не6 релеф я прави по-сериозно

Успех

BU

14.02.04
14:37

ami….kato se pozamislq mai 6te ostavq aerobikata ko april i 4ak togava, kato zapo4na da se 4istq 6te q vklu4a vav programata:)
mersi za otgovorite

15.02.04
10:33

Аеробиката не я оставаи и е хубаво да си оделяш време да тренираш сърцето ,защото на такава голяма маса от 9-100-110 и нагоре клг сърцето трябва да е силно и тренирано както трябва да имаш и голям груден кош .Тва е голяма грешка иначе да не се тренира сърцето или не правилното дишане.

по-здрави и успех

BU

15.02.04
21:54

Ахаам...аз по принцип съм 80кг , но не мисля че тенировката на сърцето ще ми дойде зле...добре кажете ми кога да я правя тази аеробика... имайте напредвит че въртя на колелото 30мин и още 10 на степер а пия само ВСАА и глутамин. :?

LU

15.02.04
22:14

Най-добре е по принцип да правиш аеробиката сутрин преди ядене или веднага след края на тренировката

Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1