лакътна става- разлика между епикондолит и тендинит

13.07.09
15:29

има ли начин как да познаем дали имаме епикондолит или тендинит. невроложка ми каза че имам епикондолит, но аз
се самнявам за тендинит. Възможно ли е да имам и двете?

14.07.09
18:21

Тенис?

15.07.09
11:26

преди години тенис на маса 3-4 години, но тогава бях малак. а от 5 години фитнес

15.07.09
15:34

Въпросът ми бе как си нарани лакътя? То е ясно, че трудно някои ще ти отговори на твоя въпрос, особено след като си ходил на лекар и човекът на място е преценил след прегледа, че имаш епикондолит. Разбира се, отиди поне на още един специалист за второ мнение.
Аз например се боря със съвсем различен проблем и посетих 4-5 различни лекари и абсолютно до един имаха различна диагноза :D
Без да ти се определи ТОЧНА диагноза няма как да започнеш правилно лечение, така, че ако не си го направил - отиди при друг специалист, по възможност по-реномиран и с опит.

15.07.09
18:33

въпросът ми по-скоро беше какви са симптомите на двете заболявания

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1