01.02.05
16:09
Сега на 8.02 ще ходя на военна комисия и ще ми бият манту или БЦЖ не знам кво точно, а мислех до 3-4 дена да почна да зоба. Ама ще задържа докато ми бият тая инжекция, та искам да питам: Да не би да стане нещо като в организма имам Дека и тия военни простотии и ако е опасно до колко време ще се изчисти тва БЦЖ от тялото та да мога да назоба 10х
01.02.05
16:23
Е да ама ако не отида ще ме привикат после по телефона а вече не уча и ще ме надушат, та айде в Кошарата 9 месеца та ни зоб ни фитнес, само секс в гъза. Остави тая работа :)
П.П. Чакам отговорче спешно е.
06.02.05
03:37
Дайте някакъв отговор на въпростчето плс. ( Но да е компетентен, а не просто да си пишете ако не знаете :) )
Щом ще ходиш на военна комисия значи си доста под 20 годишен. Още ли не си се научил че взимането на каквито и да било стероиди под тая възраст би могло да ти се отрази много негативно. :!:
Колко то до темата - стероидите нямат нищо общо с ваксините и имунната система (или поне така мисля), и можеш да ги взимаш без да се притесняваш за някакви взаимоотношения между тях.
Моят съвет все пак е да не употребяваш такива работи!
07.02.05
01:17
хахаха нямали ништо обшто с имуната система та точно когато си в стероиден цикал ти отслабва имуната система
Затова е хубаво когато си в цикал дасе пазеш от някви настинки штото като се разболееш и сичко се “преебава”
пич мнението на баща ми като лекар (въпреки че не тва му е специалноста) е че не е много хубаво да зобиш и да те ваксинират щото тва се пак били някви анти-тела и имунтата ти система е отслабнала
07.02.05
09:02
[quote author=“Judas”]Щом ще ходиш на военна комисия значи си доста под 20 годишен. Още ли не си се научил че взимането на каквито и да било стероиди под тая възраст би могло да ти се отрази много негативно. :!:
Колко то до темата - стероидите нямат нищо общо с ваксините и имунната система (или поне така мисля), и можеш да ги взимаш без да се притесняваш за някакви взаимоотношения между тях.
Моят съвет все пак е да не употребяваш такива работи!
Миналия месец навърших 20 и знам доста по темата за стероидите и оределено знам какво правя и как да го направя. В темата “Стероидите убиха един мой приятел” можеш да видиш мой пост, в който съм изложил мнението ми за забранените медикаменти. За всеки случай като отида на тая комисия преди да ме боцнат ще ги разпитам тия лекари и ако има проблем си излизам от кабинета. Тия туберколозните ваксини са голяма простотия. Аз да не би ще ходя в Африка или по некви мизерии да лепна туберколоза. Тва е болестта на супер бедните, а в България такива са малко( не като Сомалия).
07.02.05
10:47
След като знаеш какво да направиш и как да го направиш, защо ни питаш ?
:)
Явно отлично знаеш как да си докараш туберкулоза, действай.
Малк обяснение за ваксините: вкарват ти до известна степен неутрализирана зараза със заболяването, с която се очаква, че организмът и имунната система сами ще се справят и след като се справят - ще изградят автоантитела срещу тях, задържащи се едиколко си време.
Номерът е как да си утепеш имунната система преди това, та да можеш белким да хванеш заболяването още при ваксината :)
Инак според мен е видно, че медицинската ти култура е слаба или никаква, извинявай за откровенността. Болестта на бедните. Уличен жаргон. Вземи и си отвори една книжка по медицина и виж колко е заболеваемостта от туберкулоза. За България. Изглежда мислиш, че е рядкосрещано заболяване? Свързва се и с храната, да. Но и с замърсяването. И с лоша здравна хигиена. И с тютюнопушенето. И с зарази....
Ъ... Освен белодробната форма, която хич не е рядка, но често е вторична, има и други.... От хубави по - хубави.
Имам поне двама познати, изкарали туберкулоза, които хич не са бедни.
И между другото, преживелите туберкулоза нерядко си отиват след това от по - тежко заболяване....
07.02.05
12:03
Казвам че знам как да направя стероидния си цикъл и съм пресметнал минусите и плюсовете. И продължавам да го правя като ви питам за ваксината. Ако знаех за нея щях ли да пускам тема? Знам че от зоба се отслабва имунната система и виж в първата тема ” За колко време ще се изчисти БЦЖ от тялото”. Най-вече това ме интересува - преиода на живот на ваксината или поне след колко време след инжектиране на ваксината ще мога да мушна стероиди. Айде и умната :):)
07.02.05
16:14
Чудно ми е за какво ти е тая тема, след като явно не търсиш отговор. Може би одобрение.
Има различни видове ваксини, мисля, че някои срещу туберкулоза се бият на два пъти. Стандартите на различните държави са различни, ние май често внасяме.
Питай лекаря си за живота й. Едва ли някой дуг може да ти каже.
Макар че тозни гаранции едва ли някой може да ти даде.
Считай, че един месец е сигурен инкубационен период. Въпреки, че това е бактериално заболяване, често се наблюдават промени и мутации.
Колкото по - силно реагира “убоденото” място, толкова по - силна автозащита получаваш. Ако обаче реагира твърде силно, с голяма бучка, или отток, наложи се допълнителна намеса, антибиотично мазане на мястото или прием на антибиотици, считай, че си почти заразен и стероидите са самоубийство.
Поздрави.