Ще се тича много ;х

ГА

13.07.09
20:40

На 26.07 започвам подготовка за новия сезон ( футбол ) , влизаме в елитна А група , която е само за нашия набор (93) , точно заради това ще имаме много тежка подготовка , трябват ми хранителни добавки за издържливост на кросовете ( 10-15-20км ) , травбам ми за сила повреме на тренировките във фитнеса ( предполагам тежки кръгови ще правим ) , както и НАЙ-ВАЖНИТЕ за възстановяване.Сънят ще гледам да е минимум 8-10часа , а храненето си мислех ВВД.

P.S.Едно допълнително въпросче , как да пресметна ккал,въглехидратите,мазнините,протеина и т.н. , които трябва да приемам дневно ?

BU

14.07.09
01:15

Първо по някаква измислена формулка пресмяташ колко калории ти трябват на ден (нещо строго индивидуално).

После гледаш колко калории има в 1 грам протеин,1 грам мазнини и 1 грам въглехидрати,след което разделяш макроелементите по проценти. 30-30-40 примерно означава 30% протеин,30% мазнини,40% въглехидрати.

Естествено,когато превърнеш тренировките и храненето в аритметика обикновено изоставаш и удряш застоя.По-добър подход е да увеличаваш/намаляш храненето според сигналите ,които ти изпраща тялото.Отпадналост - малко калории,обикновено малко въглехидрати,Сънливост - липса на сън.  :lol:

Успех с фубтола...много неблагодарен и безсмислен спорт,но забавен за аматьорска игра според мен. :)

Правилно си се ориентирал към ВВД,всичко друго при 10-15-20 км на ден е самоубийство. : ))

Мнението беше редактирано от BusyMan на 14.07.09 01:17.

ГА

14.07.09
08:52

Калориите - 3514,62
Now CoQ10 + Now ADAM + MegaPro Inosine + MegaPro CEE + ON BCAA + ON Glutaminе. Тези мисля да взема , ако някой има по-добри предлужения да споделя :).
Благодаря на DeadManWalking и HealthStore Консултант !

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 14.07.09 08:53.

14.07.09
11:10

Имаше подобна тема за 1 друг пич дето тренира футбол и той искаше да взима креатин. Не знам точно, но ако взимаш креатин, трябва да пиеш много вода, а не ми се вярва на кроса 20 км и след тва тренировки, защото докато тичаш няма как да пиеш вода. Внимавай много и си прецини , аз на твое място при това положение не бих взел креатин.

Мнението беше редактирано от Мирослав на 14.07.09 14:31.

Вземи си БЦАА и ЦЕЕ на прах(второто можеш и на хапчета :) ) Не мисля,че Глутамина на ОН е много изгоден,пробвай Примафорс,а ако искаш екстра качествo и не щадиш пари виж този на MHP.

ГА

14.07.09
12:22

казано от RogerF на 14.07.09, 12:09:

Вземи си БЦАА и ЦЕЕ на прах(второто можеш и на хапчета :) ) Не мисля,че Глутамина на ОН е много изгоден,пробвай Примафорс,а ако искаш екстра качествo и не щадиш пари виж този на MHP.

Взех си СЕЕ на хапчета ( MegaPro )
Ще погледна глутамина на примафорс и мнр ! Благодаря !

14.07.09
16:36

Що не си вземеш Fyre ,като гледам колегите имат яка енергия за тичане от него.А като не режеш въглехидратите,няма да отслабнеш а ще имаш енергия само.

ГА

14.07.09
18:16

казано от biker_boy на 14.07.09, 16:36:

Що не си вземеш Fyre ,като гледам колегите имат яка енергия за тичане от него.А като не режеш въглехидратите,няма да отслабнеш а ще имаш енергия само.

Ще помисля.Благодаря !

ГА

15.07.09
14:03

казано от HealthStore Консултант на 15.07.09, 10:43:

Fyre наистина ще ти даде много енергия, ефекта се усеща веднага, няма какво да мислиш :) . Ако искаш да го пробваш първо можеш да си вземеш еднократна доза - 2 капсули за 3 лв. Така най-добре ще можеш да си прецениш сам.

Ами с NoXplode ефекта няма ли да е същия?

15.07.09
15:41

Аз съм пил Fyre и мога да ти кажа, че се усеща мноого силно от към енергия. Бях доста доволен от него. Може да пробваш с няколко дози.

ГА

15.07.09
16:12

Мисля да избера NoXplode , тренировките ми ще са доза интензивни ,но и продължителни,ще горя по много калории, fyre не е много удачен вариант с оглед на това , че ще е допълнителен стимул за сваляне , а всъщност точно това искам да избегна - губенето на килограми.

P.S. Дайте някоя програма за сила и маса в краката , за да ми е по-лесно , като започне подготовката.
Мислех си за : Бедрено разгъване 1х10-1х8-1х6-1хМах ; Бедрено сгъване 1х10-1х8-1х6-1хМах; Клякане с щанга  1х10-1х8-1х8-1хМах ; Повдигане на пръсти от стоеж/седеж 1х10-1х8-1х8-1хМах

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 15.07.09 16:22.

15.07.09
18:39

казано от Георги Асенов на 15.07.09, 16:12:

Мисля да избера NoXplode , тренировките ми ще са доза интензивни ,но и продължителни,ще горя по много калории, fyre не е много удачен вариант с оглед на това , че ще е допълнителен стимул за сваляне , а всъщност точно това искам да избегна - губенето на килограми.

P.S. Дайте някоя програма за сила и маса в краката , за да ми е по-лесно , като започне подготовката.
Мислех си за : Бедрено разгъване 1х10-1х8-1х6-1хМах ; Бедрено сгъване 1х10-1х8-1х6-1хМах; Клякане с щанга  1х10-1х8-1х8-1хМах ; Повдигане на пръсти от стоеж/седеж 1х10-1х8-1х8-1хМах

Ако си мислиш че ей така ще си вземаш Fyre,и ще си ядеш въглехидрати и ще отслабваш няма да стане.Това не е магическо хапче.Ако го взимаш с ядене с много въглехидрати само енергия ще имаш.

ГА

16.07.09
18:53

Започнахме 10дена по-рано.Днес ми беше първата тренировка,по време на тренировката имах няколко критични момента (далака ме заболя,причарня ми и т.н.) , но се справих благодарение на характера , който имам.Тренировката беше 3х15минути крос (доста добро темпо ) , 1х15 стречинг,1х30игра с условие (цял терен) , 1х30 игра (цял терен ) , 1х15 коремни,лицеви,гръбни и т.н. !
Тренировката продължи 2часа и 15минути , доста продължителна и интензивна ( както се и очакваше ).
Хранителни добавки - Никакви

Мнението беше редактирано от Георги Асенов на 16.07.09 18:54.

DR

18.07.09
11:21

За бягането клембутерол мн помага, ама ще се потиш повечко

СБ

18.07.09
18:42

Клена не е решение.... поне не дългосрочно... ето и това, което бих ти препоръчал като заместител и то мн по-силен и такъв, който не попада в допинг тест листата!

1,3-dimethylamylamine silabg.com/bg/product/detail/bid/94/id/5762/na/PRIMAFORCE%20-%201,3-DIMETHYLAMYLAMINE%20200Caps./page/2

Адски е силно и те натиска да минеш отвъд границите на възможностите си... тук говорим от собствен опит с продукта, а не само черпене на чуждо мнение от US форуми... 300 коня, ако ме разбираш!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1