15.07.09
14:23
Здравейте искам мисля да си взимам лежанка и съм се спрял на тази, та искам да попитам дали е добра лежанката да не е някоя кекава само да си дам парите? Ако не да ми кажете дали тази лежанка TS 800 е добра, защото е доста по евтина от другата? Ако вече и двете са такива “кекави” вие ми предложете някаква по добра. 10х
Тези които си посочил лично на мен не ми вдъхват голямо доверие относно здравината им. Препоръчвам ти да погледнеш примерно някой от лежанките на тази фирма : http://www.bodys-sport.com/catalog/
Аха мерси, а само да попитам как мога примерно да си поръчам лежанка от този сайт?
Първо да се извиня за двата отговора един след друг, но искам да разбера как да си поръчам? Като вляза в За контакти и от там да задам примерно въпрос и дали ще поръчам нещо?
Най добре е да се обадиш на посочените телефони и да разбереш как може да поръчаш.
Обикновенно не би трябвало да има проблем да ти я докарат с куриер ако се разбереш предварително по телефона.
В случай че не се получи и няма възможност за доставка , тогава можеш да погледнеш и лежанките на тази фирма: www.ivanbg.com.
Уредите са добри , говорил съм с този производител по телефон , и при него няма проблеми да ти я изпрати по куриер.
Но за повече информация се свържи по телефон за да уточниш поръчката .