15.07.09
20:12
Здравейте , дълго се чудих какво да си купя за есента за да разнообразя малко и се спря Animal M-stack + Animal Test . Моля хора които са ползвали продуктите да споделят одачна ли е комбинавията и ефекта от добавките . За тези които се итнересуват : 18 години , почти 4 години стаж , 180 см , 80 кг .
15.07.09
21:32
До колкото съм чел комбинацията е ..шибаш теста и след него веднага захващаш мстака.Мстака го пия от няколко дена и много добре ми дейста, но чак толкова точна преценка не мога да дам, защото пия още доста други неща.Според мен на тези неща освен диетата и тренировките 1 протеин ще ти дойде много добре. ;)
Естетствено предивидил съм солидни количества протеин спрял съм се на концентрата на scitec
16.07.09
09:21
казано от Cro Cop на 15.07.09, 21:45:
Естетствено предивидил съм солидни количества протеин спрял съм се на концентрата на scitec
Като вкус са добри.Повече не мога да кажа, защото съм пил само 1 техен тестер от 100 грама. ;) Иначе за марката съм чувал май само добри неща досега.
П.С/ Относно Мстака незнам Аз ли се филмирам или тоя Мстак наистина дава прекалено много енергия и дори на моменти съм такъв по-нервен.
Мнението беше редактирано от incessantforce на 16.07.09 09:23.
До колкото съм чувал може и да не се филмираш щото кафявото хапче май е блъскно с кофеин , иначе относно комбинацията двете да се пият заедно става ли ?
16.07.09
11:53
казано от Cro Cop на 16.07.09, 11:03:
До колкото съм чувал може и да не се филмираш щото кафявото хапче май е блъскно с кофеин , иначе относно комбинацията двете да се пият заедно става ли ?
До колкото ти казах и по-точно така съм чел...21 поредни дни пиеш теста и веднага след това още 21 дена пиещ Мстака...чакай бе как ще има кофеин..?На Опаковката не пише да има..реагирам малко по-така, защото баси чудото ако е така..и без това отделно преди тренировка пия 2хапчета по 200мг. кофеин всяко..
16.07.09
12:23
Не 21, за 21 дни няма никакъв смисъл. За пълен цикъл си трябват 2 кутии = 42 дни,
след това вече един цикъл с една кутия М-Стак.
Т’ва го дават като информация за цикъла с двете добавки от Universal.
мисля , че кофеина се съдържа вътре и май е обозначен със Energy Complex .Преди време се бях ровил из ревюта и имаше хора които се оплакваха че не могат да спят след като го пият и им казаха да махнат кафявото хапче понеже вътре имало кофеин и гуарана . Не съм 100 процента сигурен за това се поразрови и ти за всеки случай
16.07.09
16:00
Мерси за съветите.Относно комбинацията просто бях чел, че било добре да пиеш 1кутия тест и след това да запазиш или как го водеха в описанието 1 кутия мстак след което можело май да повториш пак или първо 1 седмица почивка и тогава.Все пак не споря.Казвам каквото съм чел.Иначе на мен ми казаха да го пия сутрин(тоест като стана) Мстака. ;)