16.07.09
16:08
Какво ще кажете за следната комбинация, с цел увеличаване малко на обема и мускулната маса:
1. Anabolic - 3-AD
2. Anabolic - Mass-FX
3. iSatori - Morph
4. Syntrax - Syntra EC
5. UltraLab - Human Growth Complex
6. USP Labs - PowerFULL
Последно време пия протеин на Dymatize - ISO-100, но сега смятам да мина на Syntrax Nectar. (преди лягане пия яйчен протеин). Пия и Dymatize Amino 23000 Liquide.
Както казах, целта ми е повишаване на мускулната маса и обема. Тренирам от години, поддържам хранителен режим, но с ниско въглехидрати и мазнини. В момента съм 184 см 83 кг., но нещо напоследък лавирам и спадам до към 81 кг. Ръка 40 см, гърди 114 см... но и те лавират плюс минус 1-2 см. На 38 г. съм. 5 тренировъчни дни в седмицата.
От изброените горе ми се струва, че някои се повтарят, но нещо не мога да се оправя. Миналата седмица свърших един цикъл с Xpand на Dymatize. Май ми липсва Post Workout/Volumazer?
Благодаря
16.07.09
16:17
От тази комбинация можеш да премахнеш Syntra EC, няма да я усетиш при наличието на другите продукти. Morph го запази за PCT заедно с Advanced PCT на AnabolicX. А тези продукти дето уж по естествен начин стимулират растежния хормон все повече и повече доказват,че са неефкетивни, така,че и Human Growth Complex на Ultra Lab e излишен
16.07.09
16:39
казано от Сила БГ на 16.07.09, 16:17:
От тази комбинация можеш да премахнеш Syntra EC, няма да я усетиш при наличието на другите продукти. Morph го запази за PCT заедно с Advanced PCT на AnabolicX. А тези продукти дето уж по естествен начин стимулират растежния хормон все повече и повече доказват,че са неефкетивни, така,че и Human Growth Complex на Ultra Lab e излишен
Благодаря! само да уточня, аз не съм правил про-хормонален цикъл т.е. може ли да взимам и Morph-а сега (не като PCT) с цел обем? За тези Human Growth Complexa, пише, че уж съдържал ACTIVE INGREDIENTS:Somatotrophin(GH)**12X, insulin-like growth factor-1 (IGF-1)** и др... т.е. не е баш от билковите продукти, които стимулирали РХ. Затова си помислих, че си струва да се пие...
Мнението беше редактирано от myname на 16.07.09 17:49.