Нов раздел - "За Персонални Треньори"

16.07.09
19:26

Здравейте! Имам едно предложение за създаване на раздел във форума “За Персонални Треньори”. Тази индустрия е още в началното си развитие в България но си мисля ,че има доста хора ,които искат да превърнат хобито си в професия(някои предполагам са го направили вече) и един такъв раздел би бил доста полезен за обмен и синтез на информацията, както за тях така и за всички форумни участници със сериозни познания и интереси.

BU

16.07.09
20:49

Е то това е целта на целия форум...иначе всички ще се набутат само в един раздел.

16.07.09
21:09

казано от DeadManWalking на 16.07.09, 20:49:

иначе всички ще се набутат само в един раздел.

Да разбирам ,че всички искат или вече са фитнес професионалисти? Още по-добре тогава :)

16.07.09
21:55

DeadManWalking имаше друго предвид..

16.07.09
22:17

OK :) Може би аз не формулирах нещата както трябва и създадох недоразумение... Не мисля ,че един такъв раздел би объркал и променил целта на форума... Все пак сигурно има хора които “си вадят хляба” тренирайки, консултирайки и т.н. други хора... Та такава е моята идея. Може би тези хора биха споделили опита си на персонални треньори, обучение, какви сертификати са взели и какви курсове са изкарали, учебни материали по темата, цени на услуги, маркетинг, работа с различни клиенти... Такива неща...

Мисля, че има две тенденции в тази насока - едната е треньорите да създават собствени страници, в които да презентират услугите и опита си, а втората е същите да не споделят абсолютно нищо на онези, извън клиентската им група. Когато сме мислили за такъв раздел с един вид персонализирани проблеми и съвети, тези две становища са ни отказвали.

Ако смятате, че има и друг поглед на ситуацията, ще се радвам да я дискутираме. Идеи за нови раздели в тази многоспектърна сфера са добре дошли винаги. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1