17.07.09
06:14
Здравейте,
Преди време помолих мой приятел да ми каже диета, с която да стегна и изчистя добре корема и тялото. Препоръча ми НВД от която има голям ефект. Резултата е на лице но тъй като сега остана най-трудното (малко кожа и почти никакви мазнини) искам да питам трябва ли да спра един път в седмицата да ям каквото искам. Имайте в предвид, че в този ден ям мазна баница сутрин, дюнери, шоколад, сладолед, пица - всичко от което се лишавам стриктно в остатъка от седмицата.
Благодаря предварително
НЕ!
Трябва да имаш един ден в седмицата в който излзиаш на + калории и ядеш повече овесени ядки,ориз,карфоти,пълнозърнести макарони.
17.07.09
07:41
Мерси за бързия отговор. Мога ли обаче да ям и шоколад, пиза или сладолед дори? Банички или друг тип закуски?
Поздрави
Да приемем,че в едно от яденетата можеш(по-ранно да е).Но ако целия ден се тъпчеш с боклуци има голям шанс да затриеш това което си постигнал с мъка и лишения през седмицата.
казано от Dimitar Tankov на 17.07.09, 07:41:
Мерси за бързия отговор. Мога ли обаче да ям и шоколад, пиза или сладолед дори? Банички или друг тип закуски?
Поздрави
Можеш. Щом досега си го правил, очевидно дребни неща като здравето на оргранизма ти, вкусa на това, която ядеш и т.н. не те интересуват, така че не виждам никакъв проблем. Специално на мазнините кой знае колко няма да ти пречи, примерно 1 на 10 дена, стига да не се размазваш прекалено. Тялото ти може да пребори и доста по-големи стресове.
Мнението беше редактирано от G33K на 17.07.09 07:47.
17.07.09
08:41
Според мен тялото ти ще прецени дали да имаш такъв ден. За мен лично този ден се води като мода видял някои ,че го правят и аиде и той.Когато усетиш ,че неможеш да сваляш повече мазнини и зацикляш в свалянето правиш такъв ден. Когато си толкова уморен ,че имаш чувството ,че ще припаднеш на тренировка правиш такъв ден. Не естествено през 2 дни :D.