16.07.09
16:04
Здравейте.На НВД съм и кардиото досега го правих след тренировката следобед по 30-40 минути.Днеска си вземах велоергометър.Въпроса ми е по-удачно ли е да правя кардиото сутрин на гладно и кога точно,защото след ставане вземам на гладно Слим Екстрийм,Л-карнитин 1 грам и протеин,а след това си пия кафето.Ако е по-удачно за топене на мазнините кардиото да е сутрин кога точно да го правя преди или след добавките.
Благодаря ви
За тези добавки, които пиеш не знам как трябва да се процедира, но според мене определено по - добре сутрин да е кардиото,но ако нямаш време сутринта не е фатално да е през останалата част на деня, а с това вело, само го изнасяш на терасата и кеф :)
Мнението беше редактирано от Мирослав на 16.07.09 16:45.
сутрин на гладно най-добре, а в комбинация с карнитина още по-добре.
и аз съм се засилил натам- да си взема велоергометър и да си правя кардиото въкщи...
Имам чернодробните на Universal Uni Liver тях може ли да ги пия преди сутрешното кардио,в смисъл стават ли?Значи общо взето сутринта ми трябва да изглежда така:
1.ставане
2.кафе,л-карнитин,Слим Екстрийм и 3 хапа аминокиселини Уни Ливер
3.След 30-40 минути,кардио 50 минути(повече вече ми омръзва много)
4.Веднага след кардиото протеин.
Така смятам,че е ок.А тъй като имам доста за чистене става ли и след тренировката,която ми е към 5-6 часа пак да правя по 10-15 минути кардио.Под кардио имам предвид велоергометър.Или на краката ще им дойде в повечко?
Мнението беше редактирано от fe2_vanio на 17.07.09 11:13.