17.07.09
13:27
Здравейте , на 15ти другия месец си идвам в България и съм решил в оставащия месец , да си върна формата от преди 2 месеца , и да я подобря (баскетболист съм - център) . На 15 години съм , около 90 кила и 1,80 висок. Първото нещо , за което искам да питам е следното . Понеже имам пъпки по тялото - гръб и гърди , реших да зимам антибиотик (специален) 1 месец , и това ще е като се върна, защото тук е много топло , и от слънцето няма да се получи добре ... та може ли някой да ми препоръча добавки за енергия (N.O. Explode , Fyre ....) които да мога да ги приемам и да не стават съкътлъци с антибиотика . Целта ми е да накрая да отлепвам 120килограма от лежанката (сега отлепям 90 :D ) , да прибера корема и да изгоря мазнини , и имам представа как да го направя ... ако може да ми кажете , дали мога въобще да взимам нещо с антибиотика , и какво . Също , понеже не съм много запознат с протеините , знам от обща култура , че като изпия определено количество , не знам какво , се едно си се наял , а това ще ми е полезно , защото съм свикнал на скари ... такива глупости , но мога да се лиша без проблем . Ако можете да ми препоръчате и някфи протеини , да не са някфи боклуци , сещате се , чувал съм че американските фирми били най - добри ... Благодаря предварително .
17.07.09
14:23
Няма кфо толкова да ти стане от антибиотика, стига да ти го е предписал някой лекар и да не приемаш алкохол :)
Първо в България 2ма дерматолози и Джи-пи-то ми каза , сега в Кипър един фармацевт и един лекар приятел на леля ми :D , така че няма опастност. а може ли да ми кажете една две , американски фирми за протеин , че не съм много запознат :D
Мерси много за бързите отговори , и само още нещо да попитам , много ли са вредни тези добавки , смисъл за моята възраст 15 години и могат ли евентуално да ми спрат растежа , въпреки че не виждам , как , но са де уверя .
еми програмата ще ми е горе доло така - 1ден бицепс гърди , 2ден много тропоски (10+)и тичане докато ми падне батерията докрай . 3ден трицепс , гръб , трапец , 4ден -като 2ри , 5ден рамена (3те) 6ти и 7ми , като 2ри , като ще правя секи ден коремни преси сигурно около 100 . Това ще го правя 4седмици , и не мисля ще се справя “сам” :D . След тези 4 седмици , ще си тренирам нормално ... но искам да вляза във форма и да си реша проблема с корема и мазнините .
казано от aMneSia на 17.07.09, 14:23:
Няма кфо толкова да ти стане от антибиотика, стига да ти го е предписал някой лекар и да не приемаш алкохол :)
алкохол не съм пил от месец , а тогава съм пил сигурно една бира на 2-3 дена , просто за спорта :D . Сега няам намерения да вкусвам въобще .
Еми не , щото аз съм център и моята и игра е грубо казано , убивам сичко под коша и си вкарвам , пък и искам да съм по респектиращ :D . Нещо като тялото на Дуайт Хауърд и ръцете на Шакил О’Нийл ... :D бързина също ми трябва , но аз разчитам на здравина така да се каже
22.07.09
20:00
Прочетох заглавието на темата и се притесних:)
Мнението беше редактирано от donscot на 22.07.09 20:00.
22.07.09
20:53
Ако направиш Бицепс и след това Гърди или Трицепс и след това Гръб не е много оферта..просто ръцете ще се изморят много и няма да можеп да си направиш упражненията като хората.Ако ще е така по-добре обърни гърди и след това бицепс и така. ;)