15.07.09
14:28
Здравйте,
аз съм на 16 168см и приблизително 58 кг, искам да сваля тъстинките от корема си и паласките, да стегна краката и дупето.
Преди да сте ми се скарали,че не съм се ровила из сайта искам да кажа ,че изчетох дота неща ,но доста се пообърках
Ще се радвам да ми предложите подходящ хранителен режим както и упражнения и да ми обясните как е най добре да ги комбинирам :)
Здравей!
Ето нещата,които бих ти препоръчал за да се стегниш - ограничи мазнините (нямам предвид изцяло да ги премахниш избягвай да ядеш храни богати на мазнини - дюнери ала бала) ,намали въглехидратите,увеличи белтъчните те изгарят мазнините.
Относно тренировките-прави коремни преси,тичай и погледни в сайта има доста добри упражнения за глутеуса ,които можеш да ги правип вкъщи.
Също така можеш да си вземеш Л-карнитин,Гуарана и фет Бърнер.Успех дано съм помогнал :)
17.07.09
21:09
Ще ме извинява маниакаб , но това с добавките .... е излишно .
И аз съм на твоите години и отслабнах доста без грам добавки ( е по едно време протеин пих ,ама заради вкуса ;) ). Излишни пари са ! А за възможни странични ефекти да не говорим ...
По - добре си избери някакъв вид здравословно хранене - щом си чела сайта ,значи знаеш за какво става дума . Ако не - ето тази тема :
http://www.bb-team.org/articles/1548/
и тази ,ако избереш НВД :
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
Но естествено здравослвно хранене може да бъде и без сметки , без затормозяващи неща . Ако си се спряла на този принцип - просто не яж бял хляб ,
захар , намали храните в опаковки . Заложи на :
-умерено количество плодове ( 2-3 плода ) ,до ранния следобед
-много зеленчуци , салатки със зехтин ,маслини , авокадо може
-месца,рибка,яйцата с жълтъците - не пържени ,най -добре е да готвиш с масло НЕ със зехтин ,защото като премине под термична обработка студенопресования иначе зехтин се скапва и става по - опасен от олиото ( което също не консумирай); не се притеснявай от свинското - само следи порциите ,че е калорично
И месото се мери ( като грамаж ) преди готвене ;)
-Черен хляб , овесени ядки - не мюсли , кафяв ориз , сладки картофи—> МНОГО умерено и до обяд по възможност . Вечер е малко рисковано .
-Млечните - обезмаслените млека са пълен ш*т , като цяло млякото много внимавай с него .Аз не го ям вече - само ако е домашно . НО ако решиш да ядеш кисело мляко - пълномаслено . А прясното мляко въобще не ти го препоръчвам за сваляне ( ти имаш и малко за сваляне , още по-трудно ще е ! ) . От сирената - рикота ,моцарела , френските макар и пълномаслени в ограничени количества ти ги препоръчвам , ти си решаваш. Оу и извара разбира се !
- Ядки - само сурови и в малки количества - шепичка примерно ( 50 гр ) - кашуто не става за сваляне . Бадеми , лешници и орехи са екстра .
-като ти се прияде нещо сладко , гледай да е здравословна рецепта -има хиляди в нета ,а пък на английски да не говорим .
Може натурален шокоолад 85% какао - 20-30 гр да хапнеш . Има много варианти - повярвай ми .
и поне 2,5 л вода , ако тренираш повече - към 3 л .
За тренировките не знам какво да ти кажа - там не са 5 изречения . Сама трябва да си четеш доста ,но като начало прави кардио , избери си програма от сайта ...
И помни ,че не е важно какъв режим си избираш - всичките действат . Важни са само 2 неща - да ти е приятен режима и да можеш да го спазваш за по-дълго от месец . Да не се откажеш от втората седица . И още по-важното - всички тези диети са не просто да отслабнеш ,ами да останеш слаба ,нали? :) Затова превърни го в начин на живот .
Успех от мен :)
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 17.07.09 21:17.