06.02.05
14:29
Как да втвърдя мускулите си. Ръцете ми са доста релефни но са меки,за остоналите мускули ще ги орелифявам след около 2месеца но искам и тях да втвърдя.какви упражнения да правя или какви добавки да взимам.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
Според мен трябва за да направиш твърдост , трябва да напомпваш мускула с много кръв , а това ще рече повече повторения и малко по малко кила.
Точно обратното!Повторенията са 6-8(е зависи и от колко време тренираш).Можеш да правиш форсирани повторения или суперсерии. :wink:
Martin87 е абсолютно прав! прави с тежко, много тежко със форсирани повторения или чийтинг. това му е майката! :)
Намали обема на тренировките. Повиши работните тежести на базовите упражнения. Малко повторения 5-6 (защото така тежестта ще е по-голяма). Добра идея би било да направиш един цикъл за сила.... такива работи.
Успех :)
07.02.05
14:57
Работи с тежко може и пирамида да е може и да не е... Важното е да правиш форсирани изпълнения с чиитинг или с помощ(по добре с помощ) и наблегни на базовите упражнения даже избягвай машините :roll:
Както съм писал и на други места за твърдост се правят негативните повторения, изометричните упражнения и статичното напрежение!
по-здрави
Ами твърдоста на мускула с онези упражнения се прави- това значи!
Негативини повторения- Само негативно, като ви помагат за позитивната част
Изометрични упражнения- позинг просто позиране пред огледалото има си книги за това
Статично напрежение- задържане на някоя от фазите на повторението. Най-често се прави на концентричната, първична фаза от повторението.
по-здрави
Според едно изследване плътноста и твърдостта на мускулите е по-скоро генетична даденост отколкото резултата от тренировка. :cry: :cry:
Дайте да уточним понятията - какво значи твърдост и какво значи плътноста на мускула? Според мен твърдостта се дължи на повишения тонус на мускулите, т.е. те са полустегнати дори в спокойно сътояние. Под плътност не знам какво разбирате.
във флексовете преди имаше такава статия и пишеха, че плътноста било генетично предопределено и означавало какви видове мускулни влакна имаме и т.н. не го помня всичко но общо взето това е. А твърдоста емии пипнете трицепса на админа Сакс за да видите какво е твърдост :))) човека със силовите тренировки май го е постигнал еми на 80 и нещо си кила 220 тяга е добро
по-здрави
Значи, когато вече не си в състояние да вдигаш, някой да ти помогне да направиш още няколко повторения (те ще са форсирани). Пълна глупост (лично мнение).
16.03.05
19:31
27.03.05
20:05
Прави по силови серии . Ако пиеш vanadyl sulfate също ще ти помогне много ! Той се използва за по-плътен мускул , по -обемен и по-твърд!
Не се набавя от храни . Има мощно анаболно действие и е напълно безвреден! Приема се по 1 табл . на ден . Упех!!!