Гърди гърди ... пак гърди!

DU

18.07.09
11:44

Здравейте!Гледам ,че тук има много теми за отпуснати гърди и сега ще ви споделя и моя проблем.Значи гърдите ми както се досещате са отпуснати със щръкнали зърна.Интересното е че когато съм под душа това явление изчезва и стават съвсен нормални(предполоагам следствие температурата на водата).Като тренирам също или пък в студеното време.Но през останалото време ме е срам направо и най важното лятото в горещините на плажа се сещате какво става и колко е неудобно.Ходих при джипито той ме препрати при андролог ,защото му казах че имам самнения за гинекомастия.1во ми опипа гърдите с пръсти - казах сичко е наред.После ми направи мамография и пак каза сичко е наред.Накрая ми пусна хормонални изследвания и те също бяха в норма.След като повторих всичките тези изследвания при друг лекар от различен град съвсем независим от 1вия и на частна практика се оказа отново че всичко е наред и нямам гинекомастия.Добре тогава в задачата се пита Аджеба какво по дяволите ми има тогава?Сега има и нещо друго.1.85 сам на 18 години, 90 килограма - доста мазен - възможно ли е това да ми е проблема и след диетка + кардио и тренировки примерно ако смъкна на 80-82 кг всичко да се оправи.Обаче в главата ми изниква още един въпрос - Защо има момчета които са много по дебели от мен, мазни, и не са тренирали никога и зарната им са си в ред просто гърдите им са отпуснати?
Четах някаде че може да бъде наследствено ,обаче никой мъж от рода няма такива неща.
Искрено се надявам да може да се оправи с диета и тренировка за отслабване.
Моля помагайте с идеи!

TR

18.07.09
14:21

Ако си доста мазен това е проблема според мен.

18.07.09
14:48

Момче тренирай здраво, храни се чисто направи големи релефни гърди и всичко ще се оправи. Ти с тея гърди трябва да имаш голям стимул за тренировки.Така че действай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1