Имам въпрос и ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен.

19.07.09
15:51

Аз  съм на 16 години и тренирам сериозно решил съм да взимам креатин глутамин и протеини и ако може някои да ми каже да ли е правилно да ги взимам и трите или не е.                                                    (Предварително мерси.)

19.07.09
15:56

казано от Lubo_93 на 19.07.09, 15:51:

Аз  съм на 16 години и тренирам сериозно решил съм да взимам креатин глутамин и протеини и ако може някои да ми каже да ли е правилно да ги взимам и трите или не е.                                                    (Предварително мерси.)

Да това е една от най-популярните комбинации. Ако имаш достатъчен стаж и тренировки зад гърба си, е удачна. Ако не то може да се запасиш с по-голямо количество протеин, и да си спестиш креатина и глутамина ;)

19.07.09
15:56

Комбинацията по принцип е доста популярна и добра, но ми се струва че прибързваш с добавките.Сподели опита си и хранителния режим.
П.С. Подкрепям tonu, сега видях пост-а му.

Мнението беше редактирано от Владимир на 19.07.09 15:57.

19.07.09
17:33

Ами аз тренирам от 3 месеца ям много въглехидрати ограничавам мазната храна.Някой хора ми казват че сега е добре да ги взимам други казват че е рано..

19.07.09
18:23

Съобразно стажа ти, никакви добавки не са ти нужни на този етап! Използвай собствения си потенциал. Ако все пак си решил, че ще си взимаш нещо, нека това бъде протеин (американски - Now, Syntrax, Scivation, Optimum, ASN…). Но пак повтарям, на този етап и протеините си ги набавяш успешно с добър хранителен режим.

19.07.09
18:58

Добре.А колко време да изчакам?

TR

19.07.09
19:03

Като видиш ,че имаш застой.Макар ,че е относително кой какъв стаж има защото това което някои правят за години други го правят за година.Въпроса е колко бързо прогресираш а не от колко време тренираш. И все пак според мен ти не си стигнал още застой защото 3 месеца не са много. Тъкмо си понаучил правилното изпълнение на упражненията и как да те натоварват повече. Тези добавки не вредят ,но може само да хабиш пари като се предполага ,че може да си разтеж и без тях на 3 месеца.

20.07.09
07:47

казано от Lubo_93 на 19.07.09, 18:58:

Добре.А колко време да изчакам?

Изчакай до момента, в който спазваният хранителен режим вече не помага. Т.е. ти сега имаш един режим с определен грамаж на протеини, въглехидрати, който режим с времето трябва да си го нагаждаш съобразно повишените нужди на организма. Когато вече храната става прекалено много или ти е трудно да спазваш режима, тогава прибягваш към добавките.

20.07.09
10:51

Също така искам да попитам да ли може да ми препоръчате някаде да погледна за хранителен режим.

21.07.09
12:26

Добре много съм ви благодарен.

Мнението беше редактирано от Lubo_93 на 21.07.09 12:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1