Hemadrol

19.07.09
20:03

Здравейте,
Нуждая се от съвет относно продукта.Решил съм да го пробвам,но се колебая в каква комбинация.Целта мие  максимално мек цикъл за умерено покачване на ММ съпроводено с топене на мазнини(именно за това съм се насочил към продукта).Кой вариянт според вас е по-добър Hemadrol+Propadrol x2,Hemadrol x2(45 дена) или само 1 опаковка Хемадрол...Другият вариянт,който обмислям е да комбинирам продукта с СлинСейн на БПС за оптимализиране на резултатите.Очаквам вашите предложения...

П.с. на 19 години(2 годин стаж 82кг.) съм и знам какво ще ме посъветвате-че още ми е рано и т.н. също така знам и потенциалните странични ефекти,но съм твърдо решил да се насоча към такъв вид продукт така че ще съм ви благодарен ако ми отговорите на въпроса,по този начин бихте ми помогнали най-много.Благодаря.

СБ

19.07.09
20:07

2 опаковки Хемадрол като за начало, евентуално на третата седмица може да вдигнеш на 2 хапа. Замисли си и РСТ

19.07.09
20:28

Говорил съм с теб или с твой колега и стигнахме до извода за PCT да използвам СайзОн и НоЕксплоуд(имам почти цели опаковки) с AdvancePCT на Аnabolic Xtreme.Смяташ ли че тази комбинация би оставила задоволителни резултати?

СБ

20.07.09
03:20

Да,това е удачен вариант за РСТ. Друга опция е вместо Advanced PCT да си вземеш Alpha Test на Fast Action Pharma.

21.07.09
11:22

А каква диета е подходяща за продукта? НВД+големи количества протеин? Ще ми препоръчаш ли продукт за стимулиране на черния дроб, за Carismarin се сештам аз,то ли е най-подходящ и как се приема?

СБ

21.07.09
11:25

Carismarin излиза много скъпо да се употребява. По-добре си вземи Milk Thistle на Fast ACtion Pharma. Като погледнеш етикетите и сравниш грамажите, ще установиш,че сме прави. Hemadrol може да бъде използван както за маса, така и по време на НВД, с цел запазване на мускулатурата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1