17.12.07
16:09
Повечето от вас са гледали The Cost of Redemption и The Unbelievable и са видяличеси слага някакъв сос на пилешкото ,някакъв червен е.Някой знае ли какъв е и да ли го има на нашия пазар, а ако го няма някакъв подобен на него.
Благодаря ви за отговорите.
17.12.07
16:30
Сос за барбекю се води. Има го и по нашите щандове.
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 17.12.07 16:30.
казано от Георги Гайдов на 17.12.07, 16:30:
Сос за барбекю се води. Има го и по нашите щандове.
същия ли
17.12.07
21:42
Не вярвам да е същата марка точно, но като вид е същата боза.
09.01.08
18:07
Вероятно е просто обикновен сос чили, аз лично всеки ден към паржолата и кафевия ориз добавям една хубава доза сос Чили, идва ми апетита и мн. го обичам ;0
KC Masterpiece barbecue sauce - това у нас го няма. Но и на мен ми се е ослаждало като го гледам как го клепа на всичко :)
Представлява смес от: чесън, меласа, лук и подправки.
За информация на тези, които не знаят какво е меласа (включително и на мен, до този момент):
“Меласата (от гръцки: melli — мед) представлява тъмен гъст сироп, остатъчен продукт от производството на захар от захарна тръстика или от захарно цвекло.”
Тоест, пълен боклук...
За хора, които искат да качват чиста мускулна маса или пък да чистят е изключително неподходящ.
От този сос има и такъв , които не съдържа меласа. Доколкото видях 12 опаковки струват около 26 долара. Ако някой иска да опита
от него може да си го поръча по някой интернет магазин , примерно едепот или еконт вече предлагат внос на почти всичко от usa online магазините. Аз редовно си купувам неща от Амазон , но с наложен платеж . Последния път си купих фъстъчено масло и кафе.