28.11.04
12:45
Темата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=45171#45171
Искам да знам дали ще премахна корема без да свалям много маса ако бягам и вземам примерно суроватъчен или млечнояйчен протеин.И как трябва да го вземам за да има добър ефект.
28.11.04
21:50
бягането е универсалния начин за отслабване според мен.за това дали ще смъкнеш мускули да но колко зависи от метаболизма ти и от въстановяването което правиш.пробваи с някой антикатаболик за да запазиш мускулатурата.между другото в това врема как ти се бяга бе човек мен в такъв студ и да ме гониш немърдам.
Аз преди тренирах с неопреново коланче и съм доста доволен от резултатите. 8)
Извиняваи за невежестрвото, но може ли да ми кажеш какво е антикатаболик или каквото там беше...
Защото и аз искам да смъкна малко от корема но не ми се жертват мускули
Благодаря ти предварително
Да е пичиве и ас таи искам корема и паласките ги махна ама да не стапям мусколната маса ... :D
07.02.05
15:16
Мноо искате момчета.Избираите или да стаате дзверове или ше слабеите.Аз лично имам подобен проблем ма мисля парво да кача достатачно муск.маса и чак тогаа да чистя. :? успех
За сваляне на коремчето съм чувал,че най добрирезултати се постигат с велоаргометър(май така се пише, абе.... колело), 15 -20 мин. преди тренировка 3 пъти в седмицата, много добра разгрявка се получава. А за масата и свалянето, ти някога пробвал ли си го това(Дзвер се става лесно, строшваш се от ядене по цял ден без да обръщаш внимание какво си слагаш в устата), а после този коремси го носиш цял живот.
Абе къв ергометур бе,остави го на мадамите това.Излизаи на вън и тичай,стига глезотии!Слагаи неопренов колан,пий Фатбурнери или Л-Карнитин си си готов.
я обясни повече за това коланче, че на мене това ми трябва в момента !
07.03.05
17:48
:Dспоред мен в това мнение е разковничето
Мноо искате момчета.Избираите или да стаате дзверове или ше слабеите.Аз лично имам подобен проблем ма мисля парво да кача достатачно муск.маса и чак тогаа да чистя.
ще попитам автора следното:Виждал ли си дебел “дзвер” или както аз го разбирам дебел хищник в природата?Няма....
В период на качване всички си гледат биципсите и скриват коремната преса под тениската и обратното в период на чистене всеки следи талията и не поглежда биципса-в това е проблема пичове.Какво се получава- в първият период да речем достигаш ръка 45см и когато се сетиш ,че трябва да чистиш ,мериш талията,а тя към 100см.Пляскаш се по челото и първо сядаш пред РС-то и праскаш един въпрос от рода
Искам да знам дали ще премахна корема без да свалям много маса ако бягам и вземам примерно суроватъчен или млечнояйчен протеин.И как трябва да го вземам за да има добър ефект.
следва диета,яко аеробика и т.н.ЦЯЛОТО ТИ ВНИМАНИЕ Е КОНЦЕНТРИРАНО около пъпа
:Dи когато бленуваните плочки се покажат се сещаш да огледаш това ,което е останало от теб.В повечето случай да речем ръката от 45см е отишла пак на 41-42см и целият труд отива на ...сещате се къде :D и всичко защото сте допуснали една основна грешка-пренебрегнали сте ВАЖНОСТТА НА ХРАНЕНЕТО.Затова препоръчвам следното:
1.Нека храненето е водещото в цялата ви система на тренировка/така и така отивате в залата и тренирате някак си/
2.ОСНОВЕН ПРИНЦИП-когато тренирам за маса следя размера на талията,а когато тренирам за релеф следя размера на бицепса :wink:
10.03.05
11:16
Остро казано,но и справедливо.За някои наистина се окаЗва болеЗнено след толкова време тренировки да стигнат до началната поЗиция след периода на релеф.
Правилното хранене е почти толкова важно,колкото и самата тренировка.
Успех на всички
11.03.05
16:20
Абе пичове, чували ли сте за “фурантрил” или нещо подобно? Казахи ми, че с него се чисти всичко, което не е потребно за тялото:>
Аз до колкото знам ‘Фурантрил’ -а е диоретик. Или то спомага за изхвърляне на водата от организма т.е. спукваш се от ходене по малка нужда.
[quote author=“tomov”]Извиняваи за невежестрвото, но може ли да ми кажеш какво е антикатаболик или каквото там беше...
Аминокиселините и глутамина знам че имат антикатаболно действие
Някой ако знае и други неща нека да допълни
Че с това тичане колко мускул губя... :?
15.03.05
13:02
[quote author=“gamberro”][quote author=“tomov”]Извиняваи за невежестрвото, но може ли да ми кажеш какво е антикатаболик или каквото там беше...
Аминокиселините и глутамина знам че имат антикатаболно действие
Някой ако знае и други неща нека да допълни
Че с това тичане колко мускул губя... :?
Катаболен процес е такъв който разгражда мускулната тъкан. Антикатаболици са Глутамин, HMB и още няколко има. Влез да речем в musashibg.com и виж раздела. Попрочети от описанията на суплементите и вече ще знаеш :wink: