Вода и натрий(готварска сол) по време на НВД

FL

06.02.05
17:26

Какво е количеството на сол и вода, което трябва да приемам по време на НВД? Кога да увелича и намаля солта, някакви техники за обезводняване? Спира ли се солта напълно и т.н.

07.02.05
10:56

Водата не е лошо по време на релеф да е в големи количества около 6 литра на ден. Солта не е лошо да я намалиш! А техники за приемането и няма защото просто няма смисал. Примерно състезателите се прочистват много яко от солите, даже пият и дистилирана вода, но е опасно и няма смисал.
по-здрави

FL

07.02.05
11:41

Събуждам се аз днес и решавам да се поогледам в огледалото, да видя, аджеба, имам ли много мазнини за сваляне. И що да видя: ми аз съм си сравнително добре бе :) Е, единствения проблем са гърдите, леко мазничко имат най-отдолу и се чудя дали няма да може да стане без диета, примерно да огранича хляба и да спра въглехидратите след 18ч? Ако по този метод за един месец не се коригират тези “леко увиснали” гърди, ще направя нещо малко по-строго ;) Това НВД, дето съм си го изготвил, ще го използвам, но след  1-2 месеца, като видя че няма резултат от спиранто на леба :) Ако увелича водата до 5-6 литра, дали ще изхвърлям повече вода? Така четох де... :)

07.02.05
15:31

За гърдите можеш да вкараш повечко упражнения. Но тежестта да не е голяма. С повечко повторения. А като пиеш повече вода, повече ще отделяш, ясно е.

FL

07.02.05
16:06

То е ясно, че ще отделям повече но въпросът ми е: Ако изпия 5 л, дали ще изхвърля 5.1 л примерно, т.е да изхвърлям и подкожна вода и да не изглеждам пухкав??

07.02.05
16:27

Не, повишената консумация на вода, няма да ти помогне да не задържаш вода. За целта можеш да намалиш солта.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1