Champion Nutrition

22.07.09
18:37

някой може ли да ми каже марката Champion Nutrition добра ли е

22.07.09
20:47

Води се добра,но не съм я опитвал.

22.07.09
20:56

Аз също съм чувал доста добри отзиви за нея.Дори съм пил 1 техен продукт, но вече не помня за какво ставаше въпрос. :)

23.07.09
04:37

Пил съм само техен протеин и ми хареса.Под хареса разбирай - вкус и разтворимост, защото един протеин, който ти каже, че го усеща .......... много му здраве :D

23.07.09
07:42

казано от emzo на 23.07.09, 04:37:

Пил съм само техен протеин и ми хареса.Под хареса разбирай - вкус и разтворимост, защото един протеин, който ти каже, че го усеща .......... много му здраве :D

И аз съм със същите впечатления от протеина - отличен вкус и разтворимост. Пил съм и аминошутър (аминокиселините), глутамин и джойнт съпорт формула. Марката е добра.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.07.09 07:44.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1