22.07.09
21:12
Защото гледах това клипче http://vbox7.com/play:e08c26c1 и правих тован а 0:17 секунда и ми се стори че нещо изпука ? Дали е възможно ? Защото се притеснявам доста за ръста ми моляви кажете.Мерси от сега
22.07.09
22:19
no comment…
Не кост брат ми. Целият гръбнак ти се е пръснал. Не растежа ще ти спре ми и инвалид ще си останеш. Съжелявам
23.07.09
11:19
Да има такова нещо и ако се пукне не само ти спира растежа ами може да останеш парализиран и дори без връзка с главния мозък.Освен това съм чувал че дори може да станеш с 5-6 см по-нисък от преди,абе за всеки случай отиди да питаш някой специалист(психолог)
Във психиатричната клиника имат много добро диагностично отделение-иди там. А ако са те прескочили докато си бил малък направо почваш да растеш на доло.. Не е шега работа.. Да не говорим за натоварването на което си бил подложен.
23.07.09
11:38
Хайде да спрете да пишете глупости и да стресирате хората с минимален опит. Изобщо темата е за сериозно модване, ама модовете са заети да разискват съдбата на един дневник.
Agralol нямам много опит, но не съм чувал за подобна кост. Това което знам със сигурност е че всяко счупване и дори щракане и скърцане е вредно и не е желателно. Спорта е за здраве, а не е против здрав. Тренирай си умерено, храни се умерено бъди внимателен в подбирането на тежести и резултатите няма да закъснеят.
казано от Иван Шишманов на 23.07.09, 11:38:
Хайде да спрете да пишете глупости и да стресирате хората с минимален опит. Изобщо темата е за сериозно модване, ама модовете са заети да разискват съдбата на един дневник.
Agralol нямам много опит, но не съм чувал за подобна кост. Това което знам със сигурност е че всяко счупване и дори щракане и скърцане е вредно и не е желателно. Спорта е за здраве, а не е против здрав. Тренирай си умерено, храни се умерено бъди внимателен в подбирането на тежести и резултатите няма да закъснеят.
Какви тежести,какви тренировки,кви пет лева ? Моите уважения,но момчето най вероятно не ходи на фитнес- забога та той гледа клипчета- ” как да отслабнем за 7мица ‘’ от утуб... Правил е някакво хамаво упражнение за корем, със собствена тежест ,което и да го прави във падащ самолет,няма как да се нарани.
До автора : Пукането сигорно е защото ти се е бил схванал гърба от 15-16 години седене пред кома. Не се притеснявай нищо ти няма.. Със здраве да свалиш килограми като пича блъскан със химия от клипа... Аа ако те устройват и бавни резултати-поразрови се из форума и си направи хранителен режим,и прави кардио...
23.07.09
12:17
Потребителя не е дал данни за себе си, аз клипчето не съм го гледал и може би няма и да го видя, но коментарите ви бяха неуместни.
Ако досега не е тренирал, време е да го направи
Ако досега не е внимавал какво яде, време е да го направи
казано от Agralol на 22.07.09, 21:12:
... и ми се стори че нещо изпука ? Дали е възможно ? Защото се притеснявам доста...
Здрасти, Agralol!
Изгледах клипчето, упражненията са хубави и най-важното - не са опасни! “Изпукването” е било от наместването на някой прешлен. Не се тревожи.
Но само с тези упражнения няма много да напреднеш. Посърфирай из сайта, разгледай, състави си програма и започни сериозно да тренираш (но внимателно и разумно!) и правилно да се храниш.
За останалите - не е нужно да остроумничите, момчето може и да не знае, но поне пита на правилното място. Никой не се е родил научен!
темата за костта мисля че е излишно да бъде коментирана ..... но поне според мен няколко от упражнията не са за новак или за човек с наднормено тегло , въпросното на което ти е изпукал гръбнака на мен ми трябваха 3-4 месеца да го усвоя като хората . А за растежа не се притеснявай ще пораснеш толкова колкото ти е генна ни повече , ни по-малко . по аз не съм срещал едно логично обяснение което да показва че вдигането на тежести вреди на растежа(изключвам деца на по 4-6 години , ти едва ли си такъв , бях гледал едно клипче за един супер изрод на 5 години със 6 плочки и до колкото си спомям тренираше по специялен начин )