кафе ?

23.07.09
06:26

положението е следното : пия slin sane .. обаче искам да попитам .. мога ли да си пия кафенце спокойно .. смисал защото нали имаше нещо за креатина че като се пие не трябва да се пие кафе.. нещо такова... ??
ето днес : станах ..пих slin sane закусих яко .. и след полвин час си направих едно кафенце.. след малко пак ще го пия ще ям и на зала.. мисълта ми е .. да не би нещо да се противопоставят действията им ..

малко тъп въпрос , но все пак ... трябва да се информирам  ;)

23.07.09
06:46

Ако креатина е монохидрат не трябва да пиеш кафе.

23.07.09
07:06

Здравейте.
Slin-Sanе НЕ Е креатин и няма нищо общо с креатина.
Единствените съставки на Slin-Sane са 2 билки.
frederiko пий кафенце спокойно. Slin-Sane не си противодейства с нищо.
Сподели после как усещаш ефекта от Slin-Sane.
По-здрави!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.07.09 07:09.

23.07.09
07:10

мерси за изчерпателния отговор.. състава го знам , но все пак .... от питане глава не боли :d успехи

а за ефекта.. какво да ти кажа до сега никоя добавка не съм почуствал при първия прием.. дали си внушавам или наистина действа тва нещо го усетих още първия ден.... вчера се събуждам. отидох в банята да се къпя гледам на огледалото .. гърба ми  седи ... напомпан.. мисля че slin sane ще ми стане любимия продукт.. а днес ми е 4-ти ден ...любопитен съм как ще е докрая

Мнението беше редактирано от frederiko на 23.07.09 07:13.

23.07.09
07:34

Има известна логика в твърдението,че не трябва се пие кафе с монохидрат.
Монохидрата задържа вода,а кафето е деуретик,т.е едното неутрализира другото...Не съм чул обаче това да е доказано.
Все пак за всеки случей гледай да има някаде 3,4 часа между приема на креатин монохидрат и кафе.

Мнението беше редактирано от Финдо на 23.07.09 07:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1