тениски?!?

MR

07.02.05
00:25

значи решил сам да си направя някви  бодибилдарски тениски за през лятото ама се чуда дали примерно в тия фирми за реклама ги правят добре или тия с топла щампа или както там се казва та мисълта ми беше правил ли си е някой такова нещо и доволен ли е и по какъв начин го е правил а и кой начин е най-траен не да го изпера 1 път и да падне не виждам смисъл да дам примерно 30лв. за тениска на мусаши при положение че мога да си направя за 3 пъти по-малко

07.02.05
11:57

да! и на мен ми се иска някаква тениска ако може да е на бб-теам :) и да има различни модели (и тесни и по широки)

07.02.05
12:02

Това е добра идея и аз искам да си направа една готина тениска ама ако няма хубави може и да се прежаля за един потник или тениска на мусаши... :roll:

MR

07.02.05
13:49

знам закво да пълна гушите на мусаши като мога да си купа за 2лв. тениска черна обикновена за 5-6лв. отивам в няква фирма поне в пловдив има доста и ми я прават на преса за 15мин. и готово за 10лв. вече си имам тениска с картинка квато аз си искам :P

HE

07.02.05
14:01

Момчета не че Ви обезкуражавам, но повечето фирми които правят тениски искат да се направи голяма бройка от даден модел - за това съвет от мене комбинирайте се няколко човека и си направете.

07.02.05
16:53

Аз също съм навит  да си направим ние едни тениски , потници и така нататък така че ако има още желаещи нека пишат  :wink:

07.02.05
18:36

Аз искам

MR

07.02.05
19:15

[quote author=“head_hunter”]Момчета не че Ви обезкуражавам, но повечето фирми които правят тениски искат да се направи голяма бройка от даден модел - за това съвет от мене комбинирайте се няколко човека и си направете.

не е така те го прават на специално фолио и даже ако искаш могат да ти направат 60 с различни картинки стига да си платиш те просто го печатат не нещо като принтер и после на специална преса го лепват преди малко питах в пловдив в copy центъра и ми казаха че за черно-4лв. цветна-6лв. формат а4 желателно е да е черна или бяла тениска щото ставало най-добре не мога да си го обясна кво значение има де ама както и да е така си го сметнете 6лв. за картинка + 2-3лв. мах за тениска и ето за по-малко от 10лв. си имаш оригинална тениска по свои вкус

07.02.05
20:41

Някой да има идея за София?

07.02.05
21:10

еми тва е перфектна идея.
Само не ми е ясно акк става слагането на снимките ? Смисъл ние им даваме някаква картинка на принтер и те я слагат или как?
аз съм навит да си направа такива...ако искате дайде да се организираме нещо.
аз знам до НДК в София едно място дето прават знамена по поръчка ма трябва да фида дали и фланелки може

07.02.05
21:23

Ела на срещата на 13ти и ще се разбереме!

AC

08.02.05
13:58

Ей, и аз да мога да помогна веднъж  :D

Щампи върху дрехи- тениски, бельо, т.н. правят в базара на 4-ти стол в Студ.град. Като влезеш  в базара тръгваш наляво, стигаш до края, там в дясно и 2-рото магазинче е окичено с щамповани неща... Там цените са: плаща се за височина на щампованото (дължината няма значение). По 1лв на см вис. на ред. Понеже не съм сигурен дали сте ме разбрали, ще дам пример. Ако искаш да напишеш:

“Builder!
Рон Колман
ми е малкия брат”

с височина на буквите 5см ще ви излезе 3 х 5лв= 15лв.
Ако го напишете с височниа 3см ще струва 3 х 3лв= 9лв.

Ако напишете обаче :

“Builder! Рон Колман
ми е малкия брат”

с вис. 5см ще ви излезе 2 х 5= 10лв.

За картинките- по същия начин- важна е височината.
Цената на самата тениска (без значение от цвят) е 6лв май...
Ако искате да стане за следващия ден или изобщо до три дни, плащата +50% за всичко...

Аз лично съм им ползвал услугите и съм доста доволен...  :)

WO

08.02.05
14:06

аз знам едно такова място в центъра - цената е същата. аз там си направих щампа-номер на 1 потник и стана мн яко

FL

08.02.05
18:22

http://www.houseofpainironwear.com/index.htm

08.02.05
19:51

...

Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 13.04.14 11:11.

09.02.05
15:19

Еееее момчета много бързо се отказвате

MR

09.02.05
19:40

някои може ли да даде link с някви билдерски тениски да си направа няколко моделчета и да отивам да поръчвам

09.02.05
23:33

[quote author=“waterpolist”]Еееее момчета много бързо се отказвате

Не виждам някой да е предложил реално нещо а също така и някой да се е отказал

MR

10.02.05
11:41

[quote author=“acrimonious”]Ей, и аз да мога да помогна веднъж  :D

Щампи върху дрехи- тениски, бельо, т.н. правят в базара на 4-ти стол в Студ.град. Като влезеш  в базара тръгваш наляво, стигаш до края, там в дясно и 2-рото магазинче е окичено с щамповани неща... Там цените са: плаща се за височина на щампованото (дължината няма значение). По 1лв на см вис. на ред. Понеже не съм сигурен дали сте ме разбрали, ще дам пример. Ако искаш да напишеш:

“Builder!
Рон Колман
ми е малкия брат”

с височина на буквите 5см ще ви излезе 3 х 5лв= 15лв.
Ако го напишете с височниа 3см ще струва 3 х 3лв= 9лв.

Ако напишете обаче :

“Builder! Рон Колман
ми е малкия брат”

с вис. 5см ще ви излезе 2 х 5= 10лв.

За картинките- по същия начин- важна е височината.
Цената на самата тениска (без значение от цвят) е 6лв май...
Ако искате да стане за следващия ден или изобщо до три дни, плащата +50% за всичко...

Аз лично съм им ползвал услугите и съм доста доволен...  :)

еми явно в софия е доста скапичко тука аз фчера сам обиколил доста места [в пловдив] и най-изгодното беше - 6лв. за цветна картинка ач и като си зема някво горе-doly биваща тениска в смисъл да не стана 3 пъти по-малка като я изпера и става някъде около 10лв.

10.02.05
12:20

Пълноцветен печат върху всичко; тениски чаши плочки кльочодържатели!!!! и др.
Така за печата върху тениски - бял текстил - А4 с наша тениска  8 лв.
                                цветен текстил - А4 15 лв.
За този топъл трансфер фирмата производител на фолиата дава гаранция 300 изпирания но буквално е 150 - 180 пранета.
Може да печатам и А3 върху тениските.
Аз съм от Пловдив и фирмата се казва Дека Трейд  032/638521
mail/ grebaca1@gmail.com

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1