Хранителна програма

20.07.09
22:26

Здравейте!на 14 год съм,висок съм 185-6см,80кг тежа.На фитнес ходя интензивно три пъти в седмицата в продължение на 1 година.Бицепс 37см(преди трен).Програмата ми е:Пон:бицепс и гърди;Сряда:гръб и трицепс и Петък;Рамо и крака(всеки 1 от дните правя корем).Искам да ви помоля,ако е възможно да ми пратите нещо като хранителна програма.Имам предвид точно какво да ям всеки един ден,защото така като казвате яж ориз,месо и т.н. не мога да ви разбера и затова ще ви помоля да ми изпратите,ако някой има такава за него.Не съм много наясно с програмите и затова каквото сбъркам поправяйте!Бих искал,ако може да кача 5-6 килограма само мускулна маса,без мазнини(не знам дали е възможно).Ще съм ви безкрайно благодарен,ако ми помогнете в това начинание.Благодаря предварително!!!
П.С.Ако нещо съм пропуснал да дам информация,кажете и ще я допълня веднага.

21.07.09
15:49

извинявам се,но в нито една от по долу написаните статии не ми отговаря на въпросите.

21.07.09
16:43

Приятелю,да качиш само чиста MM е невъзможно.От метаболизма ти зависи,колко мазно ще се качи.А колкото до програма- виж темите под твоята.Има много теми точно за хранителни режими.Избираш си една според твъзможностите ти и започваш.Много хапване и блъскане се иска.След време резултатите ще са на лице :) Дано съм ти бил полезен :) Успех!

Мнението беше редактирано от liceto на 21.07.09 16:43.

23.07.09
12:19

хахахахаха.Винаги получавам такъв отговор.Виж темите отдолу.За трети път пиша статия по същата тема и за 3 път ми казвате едно и също.Това,което виждам по надолу не е свързано изцяло с моето питане.И все пак аз ви питам,ако може да ми помогнете,ако не ЗДРАВЕ ДА Е.Просто питах дали някой има седмична хранителна програма или поне от къде да си я изготвя.Поне кажете към кой да се обърна(спецалист),защото това,което ми казвате не отговаря на моя въпрос.Извинявам се,но всеки път е така.

23.07.09
13:48

Пич  как искаш точна програма като при всеки е строго индивидуално ? ..
Но щом иска6 ето ти моята-
8.00- (Веднага след сън) - 150 гр овес, 1 кисело мляко ( елена или бор-чвор ) , 1 -ябълка или 3 кивита , 2 яйца
9.00-10.30- трен
10.30- 2 банана + протеин на прах
11.00 - 200 грама кафяв ориз + 150 пилешко ,
1.20- 150 грама кафяв отиз + 150 пилешко ,1 домат
3.40- 100 грама овес, 1 кисело мляко, 2 яйца,,1 домат
7.00 - 150 пилешко,1 домат,1 краставичка
9.30- извара 200 грама, 50 грама орехи...
( На рандом между храненията 1 corny .. )
Но аз си позволявам да ям пържени картофки, чиизбугери и всякакви други калорйни бомби, и седя до 8 % подкожни мазнини, докато теб сигорно ще те освинят...  Най добре  се посъветвай с диетолог и дай малко пари за индивидуален хранителен режим (  примерно се довери на Белчо .. ).. - можеш да го потърсиш в форума или просто да потърсиш диетолог в града в който си ...

Мнението беше редактирано от Xsly на 23.07.09 13:55.

23.07.09
14:05

Xsly, индивидуално - да, строго индивидуално - nah. Иначе следните няколко реда нямаше да бъдат като основа, която работи за всеки жив спортуващ човек с цел качване на маса.

Обилна закуска с овесени ядки и няколко яйца
Обяд от някакво месо и няколко варени картофа и зехтин
Пилешки гърди на фурна с купа овесени ядки за пре-тренировъчно в късния следобед
Вечеря от пълнозърнести макарони/кафяв ориз и няколко яйца/сирене/извара/месо
Преди лягане да заредим организма с протеин като консумираме ХХ количество извара

М/у основните хранения добавяш протеинов-въглехидратен шейк, салати и пр.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.07.09 14:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1