Дискомфорт при римска и бедрено сгъване в коляното?

20.07.09
21:48

Здравейте ,забелязвам че последните ми две тренировки за крака особено днешната в суперсерията ми с римска тяга и веднага след това бедрено сгъване при второто упражнение,получавам странни как да го опиша като някакво тънко сухожилие точно под капачката на левият крак ,което се опъва и се притеснявам да не се стигне до нещо скъсано,ако не се лъжа там някъде бе минискуса или ???

24.07.09
09:49

Никой ли знае...

TR

24.07.09
09:57

ея.

Мнението беше редактирано от TrainHard на 24.07.09 09:57.

24.07.09
10:39

И аз имам някаква шибана “жила” между петата и стъпалото която не ми позволява да бягам без болки.. Та просто гледай да избягваш упражнението за известно време и разгрявай, разтягай повече.

24.07.09
12:20

казано от NRG на 24.07.09, 10:39:

И аз имам някаква шибана “жила” между петата и стъпалото която не ми позволява да бягам без болки.. Та просто гледай да избягваш упражнението за известно време и разгрявай, разтягай повече.

стречинг винаги правя поне 10-15 минути,упражненията никак не ми се искаше да ги сменям,но ако в тях е проблема няма да имам избор...

Може би е някакъв нерв. Трудно ще ти каже някой с точност. С времето би трябвало да изчезне като се понамести.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1