24.07.09
17:44
Здравейте .... от 1 седмица започнах отново да ходя на фитнес (бях възпрепядстван) та тренирам си отделните групи мускули .... и днеска след тренировка за груб съпроводена с 40 мин. кардио се почувствах много зле. Сега съм отпаднал ... едвам вдигам клепачите си дори, за да напиша това.
Ходя да тренирам около 17:00 просто тогава имам време да го правя ... и винаги след тренировка ми се спи ... т.е чувствам се изморен. Къде бъркам? Приемам по - малко вода по време на тренировка просто ... някак си не мога колкото и да се насилвам не мога да пия много вода. Гледам да хапвам умерено през деня и по често ... след тренировка вечерям около 8.
Как да избегна такова състояние като днешното.
Благодаря!
24.07.09
18:17
Едва ли е чак претрениране. Колко време беше прекъснал фитнеса? Може много да си се насилил изведнъж, ако не си имал дълго време физическо натоварване.
Как се храниш? Умерено какво значи за теб? Може да ти е малко хапването.. причини много, трябва да кажеш повече. Не е никак изключено тази отпадналост да е в резултат от жегата, особено днес. Организмите ни тотално се стресираха с този климат
ако бачкаш преди фитнеса и се товариш много и не си хапваш достатчно.. и ако не се наспиваш най вече сън .... нормално е да си леш...
Като се има предвид че днес беше най-горещия ден досега в лятото бих го отдал повече на жегата (особено ако залата ти няма достатъчно климатици и проветрение), след днешната ми едвам се прибрах и спах два часа след като се събудих излезнах отново и като ме напече пак взех да се чувствам като парцал .
За 1 седмица доста трудно би могъл да претренираш , по - скоро липса на сън , липса на храна или още свикваш с тренирането , но вече ти казах според мен каде е проблема пък и като гледам тия 40 мин кардио съм почти сигурен