Моя хранителен режим

25.07.09
07:56

Здравейте искам да споделя моя хранителен режим с вас. Един  вид да дам надежди и съвети на всички, които нямат нерви да мерят всеки грам, който ядат. Значи почнах да се мъча първо с НВД, но не можах да изкарам дълго, не че чувствах глад или нещо такова просот нямах нерви да се храня по 7 пъти и да следа непрекъснато какво ям. Сега от месец и полувина съм на следното:
Ставане - Някув плод + чаша кола (около 100-200 мл) това е повече за събуждане. към 8-9
Закуска - Макарони със сирене и 1 лъжица мед това го ям към 10-11
Обад - Салата, която се състои от домат, краставица (от тия малките 1), чушка, полувин глава лук, извара, сладка царевица полувинка консерва това е към 100 грама някув колбас, но не от най долонопробните и полъвинка изстискан лимон, 1-2 варени яйца (по често без жълтъците) понякога слагам и кашкавал (2-3 резанчета). Разбърквам добре и става много яко на вкус, а и ако ми се дояде още нещо го включвам в салатата. Това го ям към 13-14 часа.
Вечеря - Тук редувам 2 вида салати според това каква ми се яде. Едната е поразително приличаща на обедната само вадя царевицата и кашкавала и намалявам останалите съставки без месото. Примерно полувин домат полувин чушка и така. А другия вариант е салата от марула с лук риба тон и лимон, просто и вкусно. На вечеря, ако има хапвам и пържола, но не винаги си го позволявам. Това е между 6-8 часа и повече не яда.
Преди лягане - чаша вино (около 100 мл не повече)
И това е като цяло не се вписва в нито един от видовете диети, но при мен има голям резултат по около кило на седмица свалям, вече 5 килограма (бях малко над 80 сега съм 75 резълтатите и в двата случея са сутрин на гладно и разтоварено ;) ). Забравих да спомена, да не чувствам глад през деня хапвам непрекъснато по 5-6 фъстъка като се сетя, незнам точно по колко ми се събират на ден но с 250 грама разфасовка карам 2-4 дена. Също така преди тренировка ако се почувствам слаб или да нямам сили хапва 1 час преди тренировка малко мед с орехи или кисело мляко с някакво сладко, незнам грамаж но ако са орехи с мед 2 шепички орехи с 2 лъжички мед, ако е мляко полувин кофичка с 2 лъжички сладко ми стига. Но не го правя винаги. Само когато не се чувствам във форма. + Си позволявам понякога да кривна малко примерно место обяда да е салата, ако съм навън взимам една пица или не хапвам фъстъчки и си взимам 1 сладолед, но никога не прекалявам и го правя между 0-3 пъти седмично.
Знам че диетата, ако мога така да я нарека, има да търпи много критики и нямам нищо против да ги чуя. Идеята ми е да предложа един лесен и сравнително ефтин вариант, за по здравословно хранене на хората, които нямат много време. Ще се радвам, ако някой я пробва след първия месец да пише как му е подействала. Благодаря за вминанието и успех.

Темата беше редактирана от MERLINss на 25.07.09 07:59.

TR

25.07.09
09:42

И защо си мислиш ,че ще работи при всеки ? Това си е за твоите размери и метаболизъм. Неправилно е от гледна точка да изчистваш мазнини с толкова мед , кола , колбаси , пици, сладоледи и т.н. Сваляш защото ядеш по-малко от колкото гориш ,но дали сваляш максимум мазнини и минимум мускул ???

25.07.09
10:14

И освен горното - защо реши, че е здравословен, евтин и лесен за спазване?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1