Малко помощ?

25.07.09
16:49

Здравейте~^_^ Ако може някой да ми помогне да си изготвя програма и режим на хранене, защото тези неща са ми много чужди.Никога не съм ходила на фитнес нито пък съм била на някакви диети и ако ми дадете някой съвет много ще ви обичкам.~^_^
На 19 години съм, 150см.(да знам много съм ниска :-S ), 45кг. Тренирала съм спортни танци около 7 години и след като влязох в гимназията спрях.Качих 10кг. и тази година като се зачетох за испитите и ги свалих без да искам  %-P В момента тялото ми е общо взето едно голямо желе, а много бих искала да е хубавко и стегнато, че и още малко да сваля няма да лошо.Много мерак имам, но като чета по форума кой как тренира и се храни и т.н., като не разбирам нищо и хептен се отчайвам.Моля помогнете!

25.07.09
17:40

Здрасти,
това, което пишеш, е задача с повишена трудност.
1. Ако попрочетеш в сайта за различните режими, съставиш си меню и го постнеш, ще получиш и съвети.
2. Щом не си влизала във фитнес, вероятно не знаеш как правилно да изпълняваш различните упражнения. А това си е проблем. Като за начало си харесай някой фитнес, който ще ти бъде удобно да посещаваш. Би трябвало да поработиш малко с инструктор, за да усвоиш техниката на упражненията. И след това, евентуално, можеш да търсиш програма.
Няма място за отчаяние. Само трябва да потренираш. :)

RO

25.07.09
19:02

Ако желаеш помощ и имаш въпроси бих  ти помогнал, намери ме в скайп. Можеш да ми пишеш на лична ако желаеш да си спестиш много време четене из форума, но лично аз съм стигнал до извода , че за да успееш трябва сам да търсиш отговорите и чак после ако има нещо да питаш. Но ако желаеш на драго сърце бих ти казал това което от мои лични наблюдения действа за повечето момиечета. Понеже има значителна разлика в анатомияната на мъжете и жените.Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1