20.07.09
07:27
Привет,
ще се радвам да получа мнения от хора приемали продуктите. Ако пък някой ги е взимал и двата още по добре. От предтренировъчните формули имам опит с Superpump250 i NOexplode но винаги в комбинация с креатинова матрица.Сега съм на кръстопът м/у тези два продукта.
20.07.09
07:36
Привет,
Dark Rage e изборът, ако не си чувствителен към стимуланти, тоест ако си стигал до 2-3 дози на прием от Superpump250 и NOxplode смело грабай Dark Rage.А ако си като мен чувствителен към кофеин и енергетици избора ти е Plasmajet.
20.07.09
07:51
Съгласен. Имай предвид, че Dark Rage е много силен продукт. Стимулира много бързо. PlasmaJet е също толкова добър продукт, но не е от типа продукти като Dark Rage, които те удрят почти мигновено след прием.
казано от Aleksandar Marinov на 20.07.09, 07:36:
Привет,
Dark Rage e изборът, ако не си чувствителен към стимуланти, тоест ако си стигал до 2-3 дози на прием от Superpump250 и NOxplode смело грабай Dark Rage.А ако си като мен чувствителен към кофеин и енергетици избора ти е Plasmajet.
Explod-a го взимах по етикет. SuperPumpa започнах с половин и стигнах до две мерителни лъжици.
20.07.09
08:12
казано от shiko на 20.07.09, 08:04:
казано от Aleksandar Marinov на 20.07.09, 07:36:
Привет,
Explod-a го взимах по етикет. SuperPumpa започнах с половин и стигнах до две мерителни лъжици.
Щом си стигнал до две, грабвай Dark Rage, но задължително започни с 1/2 доза
24.07.09
21:41
В момента съм си взел един стак в който е добавен и Plasma Jet.Доволен съм засега от този продукт , усещам някакъв прилив на сила 5-10 мин след като съм го взел.В тренировките значително намалих почивките (може да е и от другите неща) и много добре напомпва ... засега за усещане толкова .. все пак ми е втора доза.
25.07.09
03:39
DArk Rage и Plasmajet не могат да се сравняват. Различен тип продукти са. Dark Rage е продукт с моментално действие, докато Plasmajet е продукт, който ще осигури постепенно и много по-дълго напомпване. Двата продукта биха се комбинирали перфектно по следния начин - Плазмата се взима часове преди тренировката, дори 6-8 часа преди тренировката, докато Дарк Рейдж, 30 минути преди самата тренировка. Така хем ще получиш усиленият енергиен прилив и силата необходима за железата от Дарка, хем плазмата ще усили този ефект и ще те държи напомпан през целия ден,че и на следващия. Не случайно много от ползващите го съобщават, че напомпването продължава и през следващия ден.
Много е важно обаче за Плазмата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се взима на гладно. Ако тренирате сутрин, поне според нас най-удачно е да го вземете вечер. Ако тренитаре вечер, вземете го в ранния обяд или следобяд, а преди тренировките Дарк Рейдж
25.07.09
14:16
От Gaspari съветват, когато PlasmaJet се комбинира с друг предтренировъчен енергитик, било то Sp250 или Dark Rage да се взимат и двата наведнъж 30 минути преди тренировка. Другият вариант е 2 часа преди тренировка PlasmaJet и 30 минути преди нея Dark Rage.
25.07.09
20:09
казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 25.07.09, 14:16:
От Gaspari съветват, когато PlasmaJet се комбинира с друг предтренировъчен енергитик, било то Sp250 или Dark Rage да се взимат и двата наведнъж 30 минути преди тренировка. Другият вариант е 2 часа преди тренировка PlasmaJet и 30 минути преди нея Dark Rage.
Eл Джи Пи , сигурен ли си в това ? Няма ли да стане малко в повечко оскида :roll: да не вземе да ми спре сърцето :cheese: .
Купих си The 4most Anabolic Arsenal – SuperPump250™, Novedex XT®, SizeOn™ и PlasmaJet™!за 2 седмици цикъл PlasmaJet (за 7 дни) ,Sp250 SizeOn (14дни),Novedex (30дни) и ми излезе 79евро.В момента карам на PlasmaJet,Vitargo Electrolyte,Cellmass и протеин на ON.Странно ми е , че ми казаха за Селмас , че е по-добър избор за креатинова матрица от тази на Гаспари , все още не ми се вярва , но след като свърша този , започвам този на Гаспари него си го паза за БГ като си дойда :-) .И друго ми казаха за Суперпъмп250 , че адски много те пълни с вода и тоя взе да ми препоръчва някакви други , които само с кръвта ти действа и пак те държало супер напомпан ... забравих името на фирмата обаче.
Мнението беше редактирано от Bobby Mercer на 25.07.09 21:29.
26.07.09
13:55
Значи за справка дали е вярно или не можеш да провериш програмата на Gaspari за техният Ultimate Mass Monster Stack. http://www.gasparinutrition.com/Stacks/UltimateMassMonster/Program/tabid/231/Default.aspx
Виждаш как са дадени приемите на SP250 и на PlasmaJet. Вярно е, че за някой може да му дойде в повече затова пробвай да приемаш PlasmaJet 1-2 часа преди тренировка, а другият азотен окис 30-40 минути преди тренировка.
Относно Cell Mass VS. SizeOn - някои ще ти кажат, че cell Mass е по-добър, други SizeOn, няма как да разбереш докато не тестваш. В защита на SizeOn ще ти дам един линк - http://bodybuilding.bg/SizeOn%20Challenge.jpg
Това за SuperPump250 за пръв път го чувам и е глупост. Това е каталист за чиста маса и това, че те пълнел адски много с вода е простотия казана само и само онзи да си продаде продукта, който ти е препоръчал.
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 26.07.09 13:57.