24.07.09
20:43
Напоследък,забелязах,че прохормоните/дизайнерските суплементи стават все по-интересна тема,за повече колеги.
Целта на тази тема е,да се задават всякакви въпроси свързани с тези видове добавки:примерни цикли;действие на даден продукт;какво е възможното комбиниране между различните добавки.
Надявам се,темата да бъде полезна и естествено да има достатъчно компетентни хора,които могат да отговорят на зададените въпроси.
По-здрави
Сами
24.07.09
20:44
Аз давам началото,надявам се темата да не умре за 1 седмица :lol:
С какво може да се комбинира DHEA?
Мнението беше редактирано от Сами на 24.07.09 20:44.
Прохормоните имат същите странични ефекти като стероидите, но нямат техния ефект.
Ако си опрял до прохормони - по-добре си вземи направо ААС.
Това изчерпва темата за мен.
25.07.09
08:37
С едно известно уточнение - има една много голяма разлика между прохормони и дизайнерски суплементи. Дизайнерските суплементи седят радо мо рамо с някои от анаболните стероиди, и както е уточнявано, могат да се мерят по ефект със станозолол, анавар, туранабол, примоболан, мастерон. Ако вие не сте чували за Супердрол, ДМТ(мадол, дезоксиметилтестостерон), Halodrol original, значи българинът така и не еволюира и си знае неговото. Само ще спомена няколко имена от американските спортове, които наскоро така се оказа ,че са използвали точно такива продукти, А НЕ известните на българиня ментета. Tim Montgomery,Barry Bonds,Mark Macgwire, Shawn Merriman, Josh Barnett,Shawn SHerk и още много други. Тка,че изказвания от типа ТЕ НЕ СТРУВАТ или не действат са най-малко признак за недостатъчни познания по въпроса. Нищо лошо спрямо МИТАКА, но да ми казваш,че Станозолол или Тура или Примо са по-силни от Супердрол, Мадол, хммм, помисли хубаво
25.07.09
19:09
казано от Сами на 24.07.09, 20:44:
С какво може да се комбинира DHEA?
?
п.п.Мнения от типа на СилаБГ са нужни,за тази тема.Писал съм прохормони/дизайнерски суплементи,защото е възможно да се задават въпроси и за двата типа продукти,а не защото се отъждествяват.
п.п.2
Нямам намерение скоро да приемам някой от двата типа,но мисля,че може да ми е полезно да знам повече неща за този тип добавки
казано от Сами на 25.07.09, 19:09:
казано от Сами на 24.07.09, 20:44:
Нямам намерение скоро да приемам някой от двата типа,но мисля,че може да ми е полезно да знам повече неща за този тип добавки
Мнения от този тип за стероидите тук не се обсъждат, и си мисля че не им прави чест да говорят за тях.
25.07.09
19:36
Мислех,че във форума не се обсъждат само забранените медикаменти(стероиди),продукти,които се предлагат на пазара легално не мисля,че е проблем да бъдат дискутирани.
Поправете ме,ако греша?
казано от Сила БГ на 25.07.09, 08:37:
С едно известно уточнение - има една много голяма разлика между прохормони и дизайнерски суплементи. Дизайнерските суплементи седят радо мо рамо с някои от анаболните стероиди, и както е уточнявано, могат да се мерят по ефект със станозолол, анавар, туранабол, примоболан, мастерон. Ако вие не сте чували за Супердрол, ДМТ(мадол, дезоксиметилтестостерон), Halodrol original, значи българинът така и не еволюира и си знае неговото. Само ще спомена няколко имена от американските спортове, които наскоро така се оказа ,че са използвали точно такива продукти, А НЕ известните на българиня ментета. Tim Montgomery,Barry Bonds,Mark Macgwire, Shawn Merriman, Josh Barnett,Shawn SHerk и още много други. Тка,че изказвания от типа ТЕ НЕ СТРУВАТ или не действат са най-малко признак за недостатъчни познания по въпроса. Нищо лошо спрямо МИТАКА, но да ми казваш,че Станозолол или Тура или Примо са по-силни от Супердрол, Мадол, хммм, помисли хубаво
Тим Монтгонъри го гепиха с THG. което няма нищо общо с тези, които си изброил. За другите не ми се проверява, върти ми се из главата, че и Шон Мериън беше на същото, но не съм сигурен...
26.07.09
04:38
THG няма нищо общо с тези, така ли мислиш??? това,че не е пуснат в масово производство не значи,че не е стероид. Въпросът е следният - дали тези продукти действат и могат да се мерят със стероидите. ДА, действат и могат да се мерят със стероидите. Друго - кой е създателят на THG и Madol (DMT,desoxymethyltestosterone) - Патрик Арнолд. Айде сега кажи ,че и името MEthasterone нищо не ти говори.... ТОва,че някои от продуктите, правени secret впоследствие са пуснати масово да се продават е съвсем друг въпрос.
Просто исках да направя уточнениете, че този тип продукти да се подценяват и да се слагат под един знаменател - недействащи.......помисли дали е правилно.
Има едно сравнение - miligram per miligram, където специално SUperdrol и Madol ще отвеят Stanozolol,Turanabol,Primobolan
Сила аз не казвам, че сдрол не струва или че тхг не е стероид... просто казвам, че не е същото с-дрол и тетра-хидро-гастерона... аз лично с-дрол и тхг не съм пил и нямам база за сравнениеде, но пък и извинявай, ама с едното се чупеха рекорди навремето (говоря за рекорда на монтгомъри на 100м. 9.78 тогава той беше първият под 9.8, а впоследствие като откриха начин да хващат тхг и хванаха и тим и му отнеха рекорди медали и всичко, а между другото и жена му Мериън Джоунс го последва после) а с другото май не още. Абе според мен ще има разлика...
Мнението беше редактирано от NastyNas на 26.07.09 06:40.
26.07.09
06:48
КАто категории няма разлика, и Супердрол, и Мадол, и Анавар,и Станозолол, всички те са под една категория. Идеята на дизайнерските суплементи,е да се предложат на пазара ефективни продукти, които все още да не са забранени от закона в Щатите. Това,че тези продукти работят е извън съмнение. Всеки хормоналне продукт използван от хора с опит и сериозни занимаващи се със спорта ще им даде сериозни резултати.
казано от NastyNas на 25.07.09, 21:22:
Тим Монтгонъри го гепиха с THG. което няма нищо общо с тези, които си изброил. За другите не ми се проверява, върти ми се из главата, че и Шон Мериън беше на същото, но не съм сигурен...
а шон шерк със станозолол
26.07.09
16:45
според мен въпроса е не дали работят дизайнерските суплементи, а дали си струва високата им цена спрямо аас
ако погледнеш с кои стероиди се сравняват, цената им не е по-висока(поне не много) ако ги сравняваш по продължителност на цикъла. анавара върви около 100лв, а колко е истински .... и тоя дето го прави, не знае :) същото е с примоболана, и с туранобола, и станозолола ....
Моите уважения към Сила.бг, но къде в моето мнение съм твърдял каквото и да е за Супердрол и прочие?
Твърдях и продължавам да твърдя, че страничните ефекти на прохормоните са същите като на ААС, а ефекта не е.
За дизайнерските продукти не съм се интересувал за странчните им ефекти, предполагам няма да са малко.
Наскоро срещнах разумната (според мен) мисъл, че колкото и да ни убеждават в противното, няма измислен препарат, който да има положителните страни на ААС и същевременно да няма страничните им ефекти. Винаги плащаш цената за повишеното ниво на тестостерон. Въпросът е дали теб лично те урежда да я плащаш или не.
А може би Сила.бг ще покаже някакъв чудодеен препарат, който е по-силен от ААС и напълно безвреден? Сигурно е разрешен и от МОК?
Моля, образовайте ме. Блгодаря.