30.01.05
21:38
значи в последния брой на мускули и финтес има статия за някакв филм за живота на арнолд някой знае ли дали вече е излязъл ? и от къде мога да си го намера
31.01.05
11:38
Хехе много противоречиво инфо чета тук още не са почнали да го снимат още не е излязъл и т.н..Вадя списанието и зачитам първото изречение което е :
Очаква се премиерата на новия филм за Арнолд “See Arnold Run” да бъде на 30 ЯНУАРИ 2005 година.На тази дата кабелния оператор The Art of Entertaiment, който е и продуцент на филма, ще направи световна премиера на двучасовия филм със сюжет по живота на Арнолд.
Никъде нечета, че още не е излязъл или, че тепърва ще се снима.
Благодаря за вниманието.
Благодаря за вниманието.
ХАХАХ еми значи вече му е било примиерата е ако някой го намери да даде линк
31.01.05
13:45
Вчера беше премиерата на филма по кабелната че даже го и записах на двр-а.Едно нещо ви гарантирам че няма да ви хареса.Пълна боза.И за ташак /Лу-играе се от Bob Chicerillo/ е по-нисък с една глава от Арнолд.Основно филма е направен за кампанията по избирането на Арнолд за губернатор на Калифорния като има и малки фрагменти от живота му след пристигането му в Америка.
07.02.05
19:19
абе качи го някъде и дай link и ние да го гледаме па нека да е тъп аз имам голям мерак за тоя филм
07.02.05
20:02
Съжалявам но нямам тази възможност.И още веднъж ти казвам че абсолютно няма да ти хареса.
25.06.05
00:43
Десетките тъпи екшъни и комедии тип “Арнолд е бременна”
ако някой го намери да дава линк.много му се вьсхищавам на Арни и с удоволствие ще гледам филма :wink:
<[[[[[————]]]]]>
22.08.05
22:54
и аз бих гледал филма ако някой даде линка,
ако ви се гледа нещо с арни гледайте Pumping Iron ако не сте го гледали!!! за мен един от най-лудите филми правени за културисти, доста ме изкефи, хубав е, няма да съжелявате :)