26.07.09
11:37
Ето го и сайта- http://www.competitiveedgelabs.com/ Няколко пъти вече им разглеждам продуктите и от това, което пише оставам с мнението, че ще са много добри.Естествено никой няма да каже лоша дума за себе си затова реших да Ви попитам Вие ползвали ли сте и/ако да какво е вашето мнение? :) Също така и цените им ми се виждат много добри. ;)
Темата беше редактирана от incessantforce на 26.07.09 11:40.
26.07.09
11:44
Такива продукти вече има на българския пазар, това са дизайнерски продукти, веднага ти давам техните аналози на бг пазара
M-DRol - Superdrol,S-Drol
P-Plex - Di-Stianozolol
H-Drol - Hemadrol,Fast Action Pharma H-Drol
E-Stane - Methyl E,Havoc,Epistane
EQ-Plex - единствено това го няма в БГ, това е прохормон на Болденон, обаче работещата дневна доза е 800-1200мг
От тези продукти, единствено EQ-Plex е прохормон, всички други са си дизайнерски суплементи. Както и написахме, 90% от нещата ги има на БГ пазара.
Другите 2-3 продукта, Cycle Assist,PCT Assist, са съответно за по време на цикъл и за след цикъл, с тази разлика,че в тях има само натурални съставки, качествени продукти са.
И ЕДНО ФИНАЛНО УТОЧНЕНИЕ ЗА ДА НЯМА ОБЪРКВАНЕ - това не са продукти за начинаещи и лица под 21, че и под 25 години и такива без опит. Този тип продукти, вече много популярни и в България, могат да се комбинират с някои от така известните забранени субстанции, а също така работят и сами.
ТОКУ-ЩО видях,че си на 18, което директно те изключва в близките няколко години от групата на ползващите ги.
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 26.07.09 11:48.
26.07.09
11:50
Примерно сега сравних в 1 американски сайт цените и на Competitive Edge Labs да речем м-дрола е по-евтин от алтернативата на Fast Action Pharma(S-Drol).Гледам, че има малка разлика в състава
М-Дрол: Amount Per Serving:
2a,17a di methyl etiocholan 3-one, 17b-ol 10 mg
С-Дрол: Amount Per Serving:
2a, 17a-methyl-5a-androst-3-one-17b-ol 10mg
Какво ще рече тази разлика във думите/формулите, защото не съм много наясно.. ;) ?
ЕДИТ:
Даде то на мен ми е ясно, че възрастта ми е още малка за такъв тип продукти, но просто питах.Макар, на някои места да са ми казвали, че ако всичко е в дозите би трябвало да не ми навреди.Иначе това лято правя 5 години стаж във фитнеса.. ;)
Другото, което току що видях, е че в сайта си пишат на http://www.competitiveedgelabs.com/p-plex.aspx този продукт 10мг, че е капсулата, а по-долу са постнали скрийн от анализ на който пише 15мг.. та и това ми стана малко чудно?
Иначе няма ли някой по-лек прохормон от тези, че искам да пробвам нещо по-хард.Засега най-хард така да го наречем което в момента пия е Анимал МСтак.. или може би близките години най-желателното и най-силно, което мога да опитам е Анаболик Екстрийм Хипердрол и МассФХ..поне за тях бях чел, че се водят натурални май? :)
Мнението беше редактирано от incessantforce на 26.07.09 12:01.
26.07.09
11:59
казано от incessantforce на 26.07.09, 11:37:
Ето го и сайта- http://www.competitiveedgelabs.com/ Няколко пъти вече им разглеждам продуктите и от това, което пише оставам с мнението, че ще са много добри.Естествено никой няма да каже лоша дума за себе си затова реших да Ви попитам Вие ползвали ли сте и/ако да какво е вашето мнение? :) Също така и цените им ми се виждат много добри. ;)
В световен мащаб и в бб.ком,
т’ва е НАЙ - предпочитаната марка за такива суплементи.
А по репутация, отвяват Fast Action Pharma и останалите конкуренти,
за справка - всички световни бодибилдинг форуми.
Не съм ползвал, но от това, което съм чел,
са уникална компания.
Иначе и от двете марки има супер отзиви.
Успех.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 26.07.09 12:05.
26.07.09
12:04
Ами Аз ги гледах от 1 сайт подобен на бодибилдинг.ком и в официалния.Само, че в официалния има 5 продукта сложени, а в другия сайт където се продават всякакви марки суплементи имаше към 10-12 на тази марка..може би някакви по-стари формули или незнам..
Знам, че е хубаво да чакам да поотрасна още малко ама като ме е фанал един пуст мерак.Мен много ми е ясно, че освен тях ще ми трябва и солидно количество добавки за да мога да извлека така да се каже максималните ползи, но имам познати, които на по 14-16 са вземали стромби, ретаболили, метани по-отделно и за отделни хора говоря де, но мисълта ми е, че нищо им няма..ама все пак има риск мамкаму. :S
26.07.09
12:06
Сега нищо им няма,
ама страничните ефекти идват по натам във времето.
Има доста продукти, които още можеш да използваш,
така,че.. :)
26.07.09
12:11
казано от Finish First на 26.07.09, 12:06:
Сега нищо им няма,
ама страничните ефекти идват по натам във времето.
Има доста продукти, които още можеш да използваш,
така,че.. :)
Под това страничните ефекти идват с времето какво имаш напредвид я обесни малко, защото не съм много навътре.Смисъл Аз си мисля, че щом е взел да речем Стромба и нищо му няма вече 9-10 месец значи би трябвало да няма последствия, но явно не е така, затова те моля да пообесниш малко? :)
26.07.09
12:35
Относно страничните ефекти при младите надъхани да минат по лесния път тийнейджъри
1. Ако почнеш в ранна възраст да употребяваш хормонални продукти, организмът ти няма да може да извлече максимумът от собствения си капацитет. След първия ти цикъл, ако не направиш качествена терапия (което се случва в 99% от случаите в БГ), ще си върнеш старите резултати много бързо. ОТново ще правиш нов цикъл, и така, и така влизаш в схемата.
За да се развиваш ще ти се налага нови и нови цикли, което неминуемо води до странични ефекти
Относно това, че някакви 14-17 годишни самозванци са употребявали и им няма нищо - айде помисли си, кой би си признал някой надъхан тийнейджър, че е имал проблем,особено ако е бил някой по-отчетлив (например свързан със сексуалността). Егото на днешните тийнейджъри е много голямо, а културата им е много ниска, за да могат да разпознаят какво е страничен ефект.
Много е смешно, когато някой 65кг каже правих цикъл, от 35 см ръка ми стана 39 к,чаих 10 кг.
Това е естествен процес и много лесна цел, която дори само с ядене и тренировки може да стане. Вече ако имаш изградена физика, изглеждаш добре, имаш размерите, имаш и годините, знаеш какво са тези продукти, тогава може и да се замислиш.
Нищо лошо спрямо теб, но съдейки от постовете ти, далече си още от такива продукти. Можеш още много да извлечеш натурално от организма си, преди да ползваш хормонални продукти
НА екипа на СИЛА БГ ни е много любопитно защо винаги въпросите на такъв род продукти идват от ученици и подрастващи?? Хора, разберете, когато си подрастващ (14-21 години), в организма ти бушуват толкова много анаболни хормони, че ако тренираш правилно, храниш се правилно, можеш да постигнеш чудеса. Ако влагате и наполовина това чудене какъв стероид да вземете в постоянство и воля за успех по натуралния начин, резултатите сами ще дойдат и ще сте доволни ,че са постигнати по естествен начин
26.07.09
12:48
казано от Сила БГ на 26.07.09, 12:35:
Относно страничните ефекти при младите надъхани да минат по лесния път тийнейджъри
1. Ако почнеш в ранна възраст да употребяваш хормонални продукти, организмът ти няма да може да извлече максимумът от собствения си капацитет. След първия ти цикъл, ако не направиш качествена терапия (което се случва в 99% от случаите в БГ), ще си върнеш старите резултати много бързо. ОТново ще правиш нов цикъл, и така, и така влизаш в схемата.
За да се развиваш ще ти се налага нови и нови цикли, което неминуемо води до странични ефекти
Относно това, че някакви 14-17 годишни самозванци са употребявали и им няма нищо - айде помисли си, кой би си признал някой надъхан тийнейджър, че е имал проблем,особено ако е бил някой по-отчетлив (например свързан със сексуалността). Егото на днешните тийнейджъри е много голямо, а културата им е много ниска, за да могат да разпознаят какво е страничен ефект.
Много е смешно, когато някой 65кг каже правих цикъл, от 35 см ръка ми стана 39 к,чаих 10 кг.
Това е естествен процес и много лесна цел, която дори само с ядене и тренировки може да стане. Вече ако имаш изградена физика, изглеждаш добре, имаш размерите, имаш и годините, знаеш какво са тези продукти, тогава може и да се замислиш.Нищо лошо спрямо теб, но съдейки от постовете ти, далече си още от такива продукти. Можеш още много да извлечеш натурално от организма си, преди да ползваш хормонални продукти
НА екипа на СИЛА БГ ни е много любопитно защо винаги въпросите на такъв род продукти идват от ученици и подрастващи?? Хора, разберете, когато си подрастващ (14-21 години), в организма ти бушуват толкова много анаболни хормони, че ако тренираш правилно, храниш се правилно, можеш да постигнеш чудеса. Ако влагате и наполовина това чудене какъв стероид да вземете в постоянство и воля за успех по натуралния начин, резултатите сами ще дойдат и ще сте доволни ,че са постигнати по естествен начин
Разбирам те много добре.Просто до преди известно време тренирах повече силово, защото няколко години участвах на турнирите по силов трибой за тийн..имам напредвид, че като тренирах силово видях, че бързо мога да качвам сила.Просто не ми се занимава и от известно време започнах да тренирам така да се каже за тяло.Още, че имам какво да постигам като физика имам много разбира се не го и крия.Прав си затова, че трябва да се чака, но пустият му мерак и любопитство...
Иначе като препоръка за най-силни натурални продукти, които мога да ползвам засега са Хипердрола и МассФх или можеш да препоръчаш и нещо друго.Говоря за продукти освен протеин, глутамин, бцаа, креатин/алкалин ..те това са основните според мен. ;)
Автора,ако искаш да се състезаваш някъде било то при силовите спортове или културизма нещатата са много по-различни(виждам,че говориш за някакви състезания ала бала,за това ти го казвам).
П.П Това с аналозите дето ги има внесени в България,няма нищо общо - 2 различни фирми,2 различни продукта ;)
Мнението беше редактирано от Sentetic на 26.07.09 13:45.
26.07.09
15:34
2 различни фирми, 2 еднакви продукта, еднакво дозирани, изписани по леко различен начин.