No-Xplode или Cellmass?

MO

26.07.09
15:05

Здравейте имам въпрос относно тези двете - проблема е че имам възможност само за едно от тях и се чудя кое да избера ако може да ми кажете кое е по-добре защото от една страна се замислях повече за експлоуда ама казват че от него няма растеж ами по скоро само напомпване и влияе на психиката,относно яденето съм се погрижил то е на 1 място просто сам заделил малко пари и се колебая.

Cellmass.

TR

26.07.09
16:00

Има и други по-добри добавки на същите ако не и на по-ниски цени..

MO

26.07.09
16:10

казано от TrainHard на 26.07.09, 16:00:

Има и други по-добри добавки на същите ако не и на по-ниски цени..

Например?

TR

26.07.09
16:29

silabg.com/bg/product/detail/id/5176
http://www.bps-bulgaria.com/

Аз и още един приятел в момента използваме Slin-Sane , аз го зех малко по-късно от него. Той казва ,че продукта по-напомпва от НО-Експлоуд( И други от този форум го казват). За една седмица ползване незнам дали си измислям или нещо такова ,но 3 дни след тренировката за ръце ръката ми е 1 сантиметър по-голяма като когато помпих не съм я мерил ,но беше горе долу толкова голяма колкото когато съм правил суперсерии за ръце.
Дигнах повторенията , от тая седмица мисля и килограмите(Пак ми се тренира ,защото бях загубил много желание).
Това е за една седмица естествено подкрепено с много ядене през 2-3 часа.Ако ядях толкова въглехидрати със сигурност за 1 седмица щях да съм се омазнил доста , пресата още седи така ,че незнам..
Постигнах резултати още от 1 седмица които очаквах за целия цикъл , (така мисля за всяка не хардкор добавка - че недейства).

Ако искаш нещо хардкор - също има на по-приемливи цени. БСН са се доказали , но не значи ,че има по-добри от тях.

Слин Сейн с Креатин етил естер е повече от добра комбинация. :)

MO

26.07.09
17:45

Доста проучих за този слин сейн и мисля да го пробвам,но откъде да го купя не ми се чака доставката толкова време?От софия съм

26.07.09
17:54

казано от Mothefucker на 26.07.09, 17:45:

Доста проучих за този слин сейн и мисля да го пробвам,но откъде да го купя не ми се чака доставката толкова време?От софия съм

www.bps-bulgaria.com

bpsbulgaria@abv.bg
office@bps-bulgaria.com

от тук може да поръчаш. доставка за 1 ден.
btw в момента има промоция на Slin-Sane до 31.07
2 броя за 130лв. това си е 4 месеца прием  :coolsmile:

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 26.07.09 17:58.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1