26.07.09
16:18
Майка ми ще пътува до Лондон и се чудех дали ако ми вземе нещо ще ми излезне на далавера. И ако да, кое ще ми препоръчате да си взема. Финансите, с които разполагам са 60 ЛИРИ. Чудех се за No-Xplode и Cell-Mass , гледах ти в един сайт и двете са по 30 лири и се вмъкват във финансите. Очаквам предложения.
Знам (поне така си мисля), че няма да й направят никакъв проблем на митницата, но аз все пак да питам ще й направят ли проблем т.е. да плаща разни такси ли не знам....
П.П. Малко инфо за мене 16 год. (все още), 77кг, 177см, стаж 6 месеца сериозно. След тези 6 месеца се промених адски много :) , в положителна насока.
26.07.09
17:34
В Евросъюза сме, така че проблеми с мита и работи няма да имаш със сигурност.Подкрепям и предното мнение за протеина. ;)
26.07.09
20:04
В такъв случай можете ли да ми предложите някой хубав протеин и да се вписва в тази цена или английски сайт за хран. добавки. Защото в този сайт, който разглеждам няма доста продукти, които на мене са ми познати и има доста продукти, които са ми непознати :) .
П.П. Като постна линк към сайта ми изписва това : ” Action Denied: Blacklisted Item Found ” и линка .