вастановяването...

AL

07.02.05
22:30

бих искал да ми кажете ....няколко на4ина да се вастановявам по-барзо :) от един месец опитвам не6то ново : в една тренировка правя по 6-т упражнения кат ги правя две по две без по4ивка мейду двоиките :) например : правя скотово за бицепс сас думпел и веднага след него от лег за трицепс . след тея тренировки сам мн изморен и ...немога да се вастановя напулно ... какво предлагате да правя 4е да се вастановявам по бурзо ...като оба4е изклу4им всякакжи добавки :) мерси от сега предварително  ... тренирам от 1 год. висок 170, 63кг ... дрго ако трябва кажете :)

07.02.05
22:33

Ами предлагам ти повече почивка ;)

DJ

07.02.05
22:43

а витамини пиишли заштото с тях се вазтановява по барзо

08.02.05
10:08

Масажи, стречинг в нетренировъчни дни. Умерени аеробни тренировки.

AL

08.02.05
16:56

ми витамини пия ...некви комбинирани на Центрум с минерали . може да ви е сме6но ама кво е сре4инг или там квото е ?

WO

08.02.05
17:08

най-общо казано стречинг=разтягане. има такава тема, разгледай я ....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1