07.02.05
23:24
Попрочетох доста мнения тук (а и в други форуми) за това дали креатина има негативни странични ефекти или няма.Специално мнението на Д3ВЕР най много ме притеснява защото в него е приложена много информация която доска стряска човек който е имал намерение да започва употребата на креатин.
Интерсува ме оба4е следното нещо :
Тези негативни странични ефекти ще се появят ли при положение че пия креатин 1 месец ? Другото което ме вълнува е ИМА ЛИ СМИСЪЛ да го пия тоя креатин само 1 месец (защото ми се струва че за 1 месец няма да порасна кой знае колко) ?
по принцип креатина не е за разтеж. а и общото схващане за креатина е че е безвреден. могат да се появят стомашно чревни дразнения и промяна в кръвното налягане (към по високо). смисъл има да го пиеш според мен и много много хора за 1 месец, правиш почивка и пак 1 месец.. усобено ако си стигнал до застой креатина е едно добро решение! :)
Смисъла е да се възстановяваш по-добре.Много хора очакват че
хранителните добавки ще ги превърнат с магическа пръчка в Арнолд
или Рони.Реалният максимум,който според мен можеш да достигнеш с креатин,амино,глутамин (тоест една здрава програма със суплементи),
е около 10-15 кг сила и 3-5 кг мускулна маса за около 4-5 месеца.
Не се отчайвай - това въобще не е малко.
Aко щете вярваите , обаче мои приятел си купи креатин на Мусаши , и в период за 1 седмица започна да вдига с 6 кила повече на лежанката !!!
24.02.05
23:19
по време на НВД , креатина нали се спира?
Бях чел във Флекс мисля 1 статия за добавки при намаляване на телесните мазнини и креатинът беше измежду 7-те заедно с бърнъри, Л-карнитин, глутамин, протеин, амино и забравих 7-та :roll:
[/img]