28.07.09
19:54
Първо искам да ви помоля без критики за това, че искам да ги взимам, за изцепки от рода на “за какво питаш пий и ще видиш” и т.н. Мисля, че сте голями хора дръжте се като такива, ако нямате какво да кажете по темата недейте, умолявам ви.
Така сега да преминеме към въпросите понеже знам,че след като се спре така нареченият метан водата се изхвърля от организма и остават стрии, та искам да попитам няма ли начин след като се спре бианабола някак си да се получи някакво съотношение на изхвърлянето на вода и същевременно да си запазя фигурата. Също така искам да ви попитам до колко вреди на черния дроб и дали е задължително да има странични ефекти? Мисълта ми е, ако примерно дозата е 30мг. на ден, а аз да взимам по 20мг. тоест не да предозирам, ами обратното дали има опасност да ми стане нещо. Абе, който е пробвал нека ен се срамува, ами да ми помогне. И да ви попитам хепапротекторите и изобщо някакви протектори помагат ли? Ще Ви бъда много благодарен !!
Темата беше редактирана от emzo на 29.07.09 06:35.
28.07.09
19:58
Не се занимавай с глупости!!!
Здравето не се купува!!!
28.07.09
20:07
Александър благодаря Ви за съвета, но все пак тази тема съм я създал с друга цел.
Мнението беше редактирано от askkmee на 28.07.09 20:11.
28.07.09
20:15
Съвета на Александър е много добър.Ако твърдо си решил да вземаш химия метана е за мен един от най-големите боклуци.Може да помага, но и вреди и до колкото знам ако се предозира или се взема повече време има опасност от гинегомастия и ароматизация на тестостерона.Тоест то май след ароматизацията се получаваше гинекомастия, но не съм 100% сигурен. ;)
28.07.09
20:16
www.gohard.org
там са “специалистите” , които ще ти отговорят.
Лека вечер
28.07.09
20:20
От няколко твои изречения си вадя солиден извод че нямаш идея какво е “метан” и какво прави. В такъв случай не е разумно да си играеш с огъня.
Първо се образовай; после установи че има и други средства преди да “се подсилиш” ; като вече стигнеш до момента на подсилване ще знаеш че метана не е добър вариант, ОСОБЕНО САМОСТОЯТЕЛНО.
28.07.09
20:29
ми кажи кой е най-добрият вариянт, аз за това съм я пуснал тази тема за да ми кажете повече за него, и какво ще рече самостоятелно?
28.07.09
21:04
Най-добрия вариант е да се откажеш от стероидите.
А самостоятелно ще рече да не се комбинира с други препарати.