04.07.04
01:19
Какво мислите за този “турнир”? Адски е добър и уникален според мен.
06.07.04
18:04
Българския? Хех, по-добре да гледам манга...
06.07.04
18:08
Е как ще е български бе :shock: Българският е КА1 8)
Шоу има,наи големите зверове са-Реми Боняски;Макдоналд;Боп Сап;Алексеи Игнашов и оня Иокузума там.
Че е уникален, уникален е. Няма друг подобен шампионат по бойни изкуства.
Обаче ме кефи само турнира в Япония, тоест баш K1, не разните там К1 Скандинавия, да не говорим пък за българското...
06.07.04
18:51
Ultimate & Paolo de Brasil и там ги бива, вярно че българското беше КА 1. То е трагедия, но засега няма пари... Има ли пари и качество има.
06.07.04
19:03
дам свободните двубои са наи добри.Имеидж дет го каза Ултимат Фаитинг,имаше още Праид и др. обаче всичко по платените телевизии :cry:
[quote author=“lesno_nema”]Е как ще е български бе :shock: Българският е КА1 8)
Шоу има,наи големите зверове са-Реми Боняски;Макдоналд;Боп Сап;Алексеи Игнашов и оня Иокузума там.
Точно това имах предвид. :D Ей като пуснат някой 100 килограмов срещу 220 килограмивия Акебоно ми се пърни душата. Един път така се увлече, че след като беше повалил противника избута съдията и продължи да си го налага на земята. (не съдията де, противника си)
А за Боп Сапп нямам думи 160 кила релефен. :shock:
Да ви кажа има и свободни стилове вече...борба, бокс, кикбокс, скубане на коси :), карате...каквото се сетите.
Реми Боняски i Макдоналд dvamata nai golemi zverove ebasi mashinite a bob sap verno 4e e ma6ina oba4e vseki go ma4ka :D
08.07.04
16:12
Някои знае ли ко стана с срещата дето трябваш е САБ с Таисън да я играе?Или всичко беше ташак?
13.07.04
20:30
Адски е добър и уникален според мен.
Mr. Muskul
tva e nomer 1
14.07.04
07:44
mr. Muskul що пускаш децата си тука да играят.........а!?
Не съм виновен аз. :( Уж го пазех да не идва до компютъра, ама пригризал синджира...
Добра тема :D някой ако иска материали на тема Marshal arts—>Irc—>/msg VULKA :lol: (имам много info , pics , movie , clips - с удоволствие ще трампя нещо , с който желае )
Абе вие тъпи ли сте или да???:):)
Ернесто Хууд е наи добрия кикбоксиор на всички времена(говорим за К1)!!!
А някой UFC гледал ли е, етова е истински бой за мен там най добър беше Бас Рутен!!!
ае големо шол е тва к1 и и другото юфс е шол ма има и яко простотия :)
по-здрави
[quote author=“king_pin”]Абе вие тъпи ли сте или да???:):)
Ернесто Хууд е наи добрия кикбоксиор на всички времена(говорим за К1)!!!
А някой UFC гледал ли е, етова е истински бой за мен там най добър беше Бас Рутен!!!
UFC вече е истината. :wink: Аз тегля от интернет като намеря нещо, което не е кой знае колко много, но страшни боеве са. Там вече наистина правила няма.
15.11.04
22:29
това харесвам на К1 че става хипер брутално меле и затова много уважавам тези мачове.
19.11.04
12:51
занимавам се с бойни спортове от 7 години насам ..............след около 2-3 години аз мисля да се пусна на турнира в България, изглежда много просто.............
19.11.04
12:54
има много филмчета в нет-а за К1 ....... Ернесто Хууст е един от моите идоли............. Бас Рутен.... и незабравимата легедна Гокор Чивичян който бе на гости на Слави , и на следващия ден имаше 2 дневен семинар с него......... на който аз присъствах !
Моля, следващият път използвайте бутона “промени”. Благодаря!
Мартин
17.01.05
23:05
Koeто ме подсеща...
предложете откъде можем да се сдобием с клипове от това наистина страхотно шоу. Tук има някои неща, a по сървъра могат да се намерят и малко други?
Някой да знае друго място?
[quote author=“Darksorrow”]Koeто ме подсеща...
предложете откъде можем да се сдобием с клипове от това наистина страхотно шоу. Tук има някои неща, a по сървъра могат да се намерят и малко други?
Някой да знае друго място?
Ами аз имам в къщи цифров тунер и разкодирам някои програми и съм си записал улимат фаитинг ама кофтито е че е само 1 серия :( а ги пускат много рядко може би на месец два, което е разбираемо като се има предвид как се млатят. към 2 часа е боя ама е много голям 3гб и кусур няма начин да го кача някаде с моята невероятно бърза връзка и неземните ми умения в интернет
2-3 години ще се подготвяш за тоя цирк тук:-)))
Звъниш на Ивайло не го помня по фамилия, плащаш си, намира ти се противник който да победиш и на следващия ден си на ринга:-)
Дам bg k1 е под сяква критика но тва по ecrosport там е яко колкото до hoost и аз мисля че е наи добрия но има и много които скоро ще го настигнат
К1 е добро но истинските бойци са в СуперЛигата - сила, техника, тактика, стратегия, много бързина и чудовищна издръжливост - комбинация не достатъчно рядко срещана в К1, равна на шампион на годината!!!!
15.09.05
23:56
Аве манете ги тия мизерници от К1 , ДАН КОЛОВ е най-добирия ! :D
Proud2beBulgarian :wink:
[quote author=“lesno_nema”]...Реми Боняски...
ето този младеж много ме радва, супер тяло, бивш манекен, но за жалост отдавна не съм го виждал... :cry:
просто трябва да го гледате и Реми боняски е много добър има ги и други добри ама те са вече ветерани падат им акциите сега е време на младите надежди.А Руската е само на 22 г.
Може ли да ми кажете, кои дни и от колко чеса го дават K1 по евро спорта :roll:
[quote author=“MyBODY”]Може ли да ми кажете, кои дни и от колко чеса го дават K1 по евро спорта :roll:
е вземи си програма, по принцип през седмицата разли4но но най-често между 22:00-00:00
дават го в Събота някъде от 9 часа нагоре,веднъж го гледах от 12.30.А иначе го дават Понеделник от 9 часа може и някъде към 10 да почне но в повечето случаи 9 часа
виждам че има спор кой е най-добрия мнение за Хуст, Ле Бониер(за мен те са номер1), от младите, този американеца как беше май Картър. Бониески е супер но има какво да учи докъто стигне Хуст и Жером Ле Бониер.
на Hoost i La bonnier им паднаха акциите вече...ако си гледал последното K1 което се проведе около седмица някъде K1 Grand Prix 2005.Беше едно уникално събитие,никога не съм гледал такова събраха се всичките най добри за които може да се сетиш(без Hoost,той вече не се съзтезава)В крайна сметка спечели Семи Шийлд но имаше и други съзтезатели които се представиха много добре като Feytosa,Karaev,musashi…
29.12.05
12:25
ся кога ще има по евроспорт пак К1 да го гледам ?
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]ся кога ще има по евроспорт пак К1 да го гледам ?
Снощи го гледах около 23:30 часа беше!
[quote author=“dido__”]на Hoost i La bonnier им паднаха акциите вече...ако си гледал последното K1 което се проведе около седмица някъде K1 Grand Prix 2005.Беше едно уникално събитие,никога не съм гледал такова събраха се всичките най добри за които може да се сетиш(без Hoost,той вече не се съзтезава)В крайна сметка спечели Семи Шийлд но имаше и други съзтезатели които се представиха много добре като Feytosa,Karaev,musashi…
Няма спор, и двамата вече са на въздраст. да последното К1 беше върха на сладоледа.
03.01.06
22:43
[quote author=“dido__”]Най-добрия е Руслан Караев
Да СУПЕР Е!!!!!!!!!