kakuv protein ???

Темата е заключена.
SN

04.03.04
15:04

6te si vzemam protein oba4e ne znam kakuv :oops: Celta mi e da ka4a kolkoto pove4e moga masa za6toto v tova otno6enie sum mnogo zle 55kg/175sm :oops: Kakuv da e proteina surovatu4en , mle4en , qi4en ili rastitelen :?:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 14:41.

EN

04.03.04
16:56

Аз съм за суроватъчен...

04.03.04
17:27

Razbira se suruvata4en,ako ka4va6 trudno si vzemi geineri te imat pove4e vuglehidrati,no za tqh vij mneniqta v foruma :wink:

SN

04.03.04
20:40

ae mom4eta to huu surovatu4en ama v edna druga tema v foruma pak za proteina edin pi4 pi6e6e 4e ne iskal da ka4va mnogo masa a samo 4isto muskuli i mu preporu4aha pak surovatu4en   :wink: :?:

GY

04.03.04
21:03

Surovata4en :}}} pribavi creatin :|

GY

04.03.04
21:04

Surovata4en :}}} pribavi creatin :|

04.03.04
21:25

Creatine se pie pone sled 5-6 meseja sled kato zapo4ne6 da trenira6(moje i po-kusno, a moje i vuob6te da ne vzima6 :D ). Ina4e niama da polu4i6 maximalen efekt i 6te si zagubi6 parite. :arrow:  Vse pak vinagi v na4aloto se drupva burzo (purvite 2-3 meseja) i niama da ima nujda ot creatine spored men. Po-dobre da si pie surovatu4nia protein i da si napravi hubava dieta za masa. Men me ubediha, 4e gainera ne si struva parite, vupreki, 4e ne sum probval drug produkt. Snake, ti iska6 da ka4i6 muskulna masa, a ne svinski maznini. ( i bez tova 6te gi izgori6 prekaleno burzo) Pro4eti sega vuv saita na bb za dietite za masa, za6toto nikakuv protein niama da ima efekt, ako ne se hrani6 pravilno.

SN

04.03.04
22:55

ami pro4etah za hranene za masa na ektomorfniq tip i 6te po4vam da se hranq katu horata apuk mejdovremenno 6te si vzema surovatu4en protein i 6i vidim ko 6e stana blagodarq na vsi4ki za otgovorite

04.03.04
23:20

syrovaty4en syshto i tezi koito sa smes mejdu naikolko syshto sa dobra oferta
pod pyrvoto viziram 85% na musahi a pod vtoroto 92% na musashi

ako ne ti se davat pari vzemi si syrovaty4en an JK ili Nutrim no nai dobre Nutrim

SN

06.03.04
22:52

ae mom4eta ne iskam da pi6a nova tema samo mi kajete mnenieto si :
Koi protein e po-dobur rastitelniq ili mle4no-qi4niq :?:

PR

06.03.04
23:44

I edinia ima predimstva i drugia sashto.mlechno iaichnia e po barz i e podhodiasht sled trenirovka ponege po barzo se usvoiava.e viarno che ne e kato surovatachnia no vse pak stava a inache surovtachnia e nai dobar .sashto taka mogesh da go piesh i vecher ponege kazeina v nego go pravi po baven za razgragdane. a ako govorim za rastitelnia to kato che li si prilichat no fakta che e rastitelen go slaga nai dolu v tablizata .v nego se sadargat fibri i tova go pravi podhodiasht kato zamestitel megdu niakoi ot hraneniata no kato zialo proteina izvlechen ot rastenia e s nai nisko kachestvo.ostaviam na teb prezenkata

09.04.04
17:30

snake nai-dobre e da si surovatu4en protein,no glavno nablqgai na hraneneto i po to4no na vuglehidratite!

09.04.04
19:48

Predator, нищо лично брато ама много не си осведомен за протеините от това, което виждам. Най много да объркаш някое момче.
Казеина, че е бавен е така ама къде го виде :)?
Доколкото за млечнояйчния, той също спада към бавно усвояващите.
Най-добрия за след тренировка си е чистата суроватка, защото е най-бързо усвоим.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1