29.07.09
14:03
Здравейте. На 19 съм, 190 см височина и съм 95 кг. По принцип фигурата ми е едра и лесно ми се лепят мазнините по тялото. Търся някаква хубава програма, с която да се изчистя от мазнините - имам не малко, предимно по корема, задника и бедрата. По принцип не ям много, обикновено около 150 гр. мюсли/корн флейкс с прясно мляко за закуска, кофичка кисело мляко за обяд и пак около 150гр мюсли/корн флейкс за вечеря. Това ми е предимно хранителния режим в продължение на 3 месеца вече, но не мисля, че има голям ефект. Също така вкъщи имам велоергометър, където дневно правя 20 минутни тренировки (на 2/8 степен). Пия вода - може би около 2-2.5 литра на ден. През ден правя по 100 коремни преси (по 33 с 5 минутна почивка). Иначе рядко излизам навън да ходя, може би 2-3 пъти на седмица. Къде е грешката? Какво трябва да правя допълнително, за да получа желания ефект? До преди месец ходих на фитнес с тренировки за мускулна маса, но се появи друга работа и се наложи да спра фитнеса. Не ползвам L-карнитин или протеини - миналото лято за 1 месец вземах L-карнитин на Олимп на таблетки успоредно с фитнеса, но той свърши и не си взех повече, защото мисля че се появиха някакви странични ефекти - от тогава постоянно се потя, особено по лицето и гърдите/корема. Дали това е проблем от карнитина или нещо от тялото ми?
Благодаря предварително на всички :)
Първо махни тея мюслита вечер,яж месо или яйца и извара.Второ зарежи коремните преси.И трето остави велоергометъра ами бягай по поне 3 пъти седмично по 25-30 мин с добро темпо.Това е основното,за другото ме мързи сега да пиша :).
29.07.09
15:10
С толкова храна невъзможно да си с такъв размер и да ядеш така от 3 месеца !
Ще бягам, благодаря. Месото чисто ли да го ям, или с хляб?
Аз от малък съм пълен, но наскоро почнах диета.
Мнението беше редактирано от ivan89 на 29.07.09 15:43.
Това не е диета аз ако съм ще умра на 3тия ден.Разгледай сайта темата за НВД почети малко тогава пусни една тема.
29.07.09
16:34
казано от ivan89 на 29.07.09, 15:25:
Месото чисто ли да го ям, или с хляб?
Ай стига толкоз... http://www.bb-team.org/articles/1548/