29.07.09
11:53
От десетина дена доста често ме боли главата (усещам болката като тежест в цялата глава ) особенно след сън . Храненето и течностите са ми наред . Искам да попитам на какво може да се дължи толкова продължително главоболие преди бях пробвал хот блоод на сцитек и се чуда дали не е от това . Ако някой има идеи от какво може да е моля да сподели мнението си понеже вече започвам леко да се притеснявам и дразня от главоболието .
Темата беше редактирана от Cro Cop на 29.07.09 11:54.
Главоболието се причинява от различни неща - високо кръвно, проблем с очите и т.н. Едва ли някой е компетентен тук да ти даде точна диагноза.
29.07.09
12:09
Кога го взима тоя Хот Блъд?Боли ли те някой зъб?
Оу.. проблемите с болка с глава може да са хиляди... високо или ниско кръвно налягане, алергии (вид храна), добавки, стрес, сън, начин на живот..
По-скоро помисли каква е разликата в начина ти на живот от преди 2 седмици и след това... и се опитай да си върнеш режима и в рамките на няколко дена би трябвало да се оправиш, стига да няма някакъв по-сериозен проблем. Главоболието в повечето случаи се лекува симптоматично, в много редки случаи причината за главоболието е самата глава :)
29.07.09
13:29
казано от Xsly на 29.07.09, 13:27:
Може да е тумор :D
Tц, тц, тц :)
Аз преди имах този проблем, болка отзад на врата, при тренировка се получаваше всеки път дори нощем ме будеше от болка. Ако и ти имаш подобен проблем 1 седмица почивка ти гарантирам ще те оправи.
Измерих си кръвното и беше малко височко за възраста ми , та най-вероятно е от това болката . Ще си дам една седмица почивка във фитнеса дано всичко се нормализира .
29.07.09
21:21
казано от Миsh0 на 29.07.09, 21:15:
100% ще ти мине след 1 седмица.
Може да е от недохранване , анемия , креатин ...
29.07.09
22:44
Имал съм главоболие в продължение на седмици,докато накрая не осъзнах,че беше от 1 креатин монохидрат(боклук-евтин).
Така,че внимавайте с някои добавки.
Мнението беше редактирано от donscot на 29.07.09 22:45.
30.07.09
09:25
може от пиение
30.07.09
19:29
При много хора се наблюдава и непоносимост към климатичните системи и също се оплакват от главоболие. Заради някои клиенти често спираме климатиците в залата. Ако си по цял ден в затворено пространство на климатик също може да е причина. Но да чакаш 10 дена и да не отидеш на лекар още след третия си е чист мазохизъм.
Мнението беше редактирано от Велизар на 30.07.09 19:30.
30.07.09
20:10
А бе да ти кажа , ние можем само да гадаем ;) , ако найстина се притисняваш иди на доктор , макар че си мисля , че на този етап и той ще ти каже същото..