Глюкоза

FI

07.02.05
16:38

Абе хора тази глюкоза къде мога да я намеря?В аптеки сам питал много.Половината ми казваха че нямат а другата половина ме пита6е “Ква ти трябва- за изследвания на кръвната захар ли?”Та искам да ви питам тази трябва да си взема ,защото тя е на прах;ако не кажете откъде да си взема.Мерси предварително!!! :D

07.02.05
16:58

Глюкозата(течната, която прилича на мед) се продава по магазините за хланителни стоки. Ако за това питаш, там ще я намериш. На мен лично не ми се нрави.

08.02.05
10:21

Виж в аптеките към големи болници има и бутилки от по 500 мл., ама аз много не я обичам защото е много сладка. :?

AC

08.02.05
13:23

Вчера си купих от диетичния магазин на пазара в младост 1А глюкоза на прах- 200гр- 70ст... Поразгледай, има доста теми по тоя въпрос във форума (и за декстрозата...)

09.02.05
19:28

Ако си в Люлин има на доста места искаш на прах.Има и в диетичния магазин на кръстовището на Витошка и Патриарха - точно преди НДК.

FI

18.02.05
20:04

Ами не сам в Люлин.Ще поля някои ако знае каде се продава (на прах имам предвид) в Пловдив.
ПС:Ама не от аптеки.Някои диетичен магазин искам да кажа.

23.02.05
14:21

[quote author=“Fitness_maniak”]Ами не сам в Люлин.Ще поля някои ако знае каде се продава (на прах имам предвид) в Пловдив.
ПС:Ама не от аптеки.Някои диетичен магазин искам да кажа.

Защо пък ти е точно глюкоза. Пробвай с мед, по-вкусно е. Иначе тая на прах като я разтвориш във вода и не е нищо повече от сладка вода.

23.02.05
15:37

А меда като разтвориш във вода какво е :) ? Аз примерно си го смесвам с протеина(пия соев, който има вкус на лайно :D ), много по-лесно се разтваря и е мноооооооого по евтина.

А имам и един въпрос към някой дето пие глюкоза - в какви количества мога да я пия и дали да я пия само след тренировка или и прес дните, когато не тренирам(74 кила съм, 182 висок)?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1