Хранителен режим на МАСТЕР - ПОМОООЩ !!!!

07.02.05
13:34

Хора искам да ми кажете как да се храня така че да качвам само мускулна маса без да ми се лепят мазнини , в период за маса съм .
А ако може силно да си намаля талията с  7-8 санта ще е супер.

ПОМОООООООООООООЩ.

07.02.05
15:23

Ей Мастър, колко време навъртя във форума? Човече, дай си менюто, какво ядеш. Може да не е точно, но приблизително. Напиши и още някакви подробности себе си. Хйде и умната. :D

WO

07.02.05
16:14

в другата тема прочетох, че искаш да качиш мускули с хляб..е , не става..трябва месо, много месо. също така яйца, мляко, и още бая протеини...въглехидратите гледай да не са от хляб само, а от овесени(и други) ядки, ориз, картофи и т.н.махни сладкото и мазното и след време гадните сантиметри около талията би трябвало да изчезнат  :wink:  Успех!

07.02.05
20:43

Еми хора значи вечер винаги ям нещо с месо.На закуска ям нещо тестено обикновено , по обяд обикновено ям много хляб с некъв салам ( срам ме е че ям така селската но ...).Пия много газирано , но сладкото като че ли от само себе си го понамалих значително , така че то не ми е проблем.Без проблем мога да пия мляко (по принцип на седмица пия около 3 л) яица и млечни продукти каквито ми кажете.НЯМАМ обаче възможноста да акцентирам много върху месото (а в какъв вариант е желателно да го приемам  и какво месо по точно )

Искам по точно да ми кажете върху какви храни да наблегна и какви да изключа.Кога какво да ям  , часови граници не мога да спазвам стриктно , просто дневния ми план не го позволява , мога да спазвам в рамките на +- 1 час от уреченото време .Нямам намерение да вземам хранителни добавки.

Е това е засега от мен , сега чакам вашите коментари и съвети към мен.

08.02.05
10:17

Хапвай повече овесени ядки. Особено след тренировка - до половин час след нея. На мене ми влияят много добре и качвам бързо. Пробвай да ги ядеш една седмица след тренировки и си кажи мнението. Засищат много добре.

08.02.05
10:59

Изключи газираното, със сигурност помага за издут корем. А ако смяташ да спазваш (горе-долу) хранителен режим, то състави си сам един (както можеш) , постни го и след това ще го коментираме. Захващай се на работа, важното е да свикнеш да изготвяш режимите, няма значение как ще изглежда това, което напишеш.
Поздрави :)

08.02.05
14:13

Еми режима ми е следния :
Като стана ще ям по 3 яица или 0-5 л прясно мляко или 1 кисело мляко - всеки ден ще редувам.
След около 2 часа ще ям някакво ядене .
По обяд ще ям ... не знам там кво ще е така че предложете вие.
Следобяд ще ям яице , ще пия мляко - прясно или кисело , всичко това в зависимост какво съм закусвал сутринта и +някакъв плод.
На вечеря ще ям нещо с месо.
След около час след вечерята ще изпивам по 1 л натурален сок , мисля че няма проблем щот си лягам след около 3 часа след като се наям.
Еми това е засега , наи общо , а сега въпросите:
Месото как е наи добре да го консумирам-сварено , печено или пържено , наи предпочитам печено , но каквото кажете , такова ще ям

Тъи като ми казвате да пия повече мляко , предполагам че ще трябва да ям повече кашкавал и сирене , тъи като са млечни продукти и предполагам че съдържат повече протеини-ще ми обясните.

Ако ям много банани , ще ми се отразят ли добре на мускулнат маса??

Това е засега.

08.02.05
14:39

Здрасти! Ще карам подред на твоя пост: В първото хранене включи и повечко въглехидрати, примерно 3 филии хляб.
Яденето след 2 часа трябва да съдържа достатъчно протеин, въглехидрати и калории като цяло. На практика - яж яденето с хляб и прибави към него нещо протеиново (сирене, кашкавал, месо).
На обяд можеш да минеш на варианта от преди обяд :lol:
Следобедът е добре. Внимавай с яйцата - до три цели на ден. Не забравяй хлебеца. :D
Хм, не пии сок един час след вечерята. По-добре пии мляко преди да си легнеш. Тоя сок ти носи само “празни” калории.
Яж много млечни продукти. И банани яж, ама не се тъпчи с тях. Един плод за десерт е добра идея.
Предложение: Можеш да започнеш да си готвиш по малко. Ако искаш започни да вариш картофи и да ги използваш на вечеря вместо хляба. След това можеш да замениш и хляба в по-предното хранене с тях.
Поздрави!

08.02.05
15:50

Значи всичко е ясно обаче запитването ми е по колко хялб горе долу да ям - преди ядох по 1 на ден.Ти ми казваш при вечерята да заместя хляба с варени картофи - ако правилно съм разбрал , ще го направя , ако не - пиши .Добър вариант ли е след като се събудя да пия прясно или кисело мляко и след около 2 часа да ям хляб  с сирене и с кашкавал( ти ми го написа , но да се затвърдя все пак) .Преди ядене колко прясно мляко мога да изпия , и ако нямам в наличност мпга ли да го заместя с някакъв плод или кисело мляко.Във варените картофи съдържат ли се протеини???

08.02.05
16:12

Яж си нормално хляб. По 3 филии на ядене примерно. за заместването с картофите, правилно си разбрал. А постепенно и в едно от по-предните хранения можеш да заместиш. По-добре акто се събудиш яж хляб и сирене, а след 2-3 часа пии млякото. Защо реши да пиеш мляко преди ядене? Както и да е, 500мл или кофичка кисело. Прясното мляко можеш да заместиш с кисело, но не и с плод. Във варените картофи се съдържат незначително количество протеини, не ги смятай.
Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1