Болка....

31.07.09
08:46

Здравейте>> проблема е следния вчера към 23.20 бях малко на лостове после са прибрах и са наспах. И тази сутрин имам някаква болка в гърдите и в гърба . Като дишам имам болка в гърба а като преглъщам болка в гърдите  :roll: Дали е от лостовете нещо или .. >?

31.07.09
09:10

Ами какво си правил на тези лостове? Виж ако си бил пиян и си падал и си се удрял може и от тях да. Иначе не виждам как.

31.07.09
10:00

Определено не съм бил пиян >>> прайх кофи и набирания в суперсерии

31.07.09
12:06

Казах пиян заради часа. Едва ли правиш кофи и набирания за първи път... с тези обяснения и разяснения не мисля, че някой можеш да ти каже нещо смислено, например ” да от кофите може да те боли гърба” или нещо такова.

01.08.09
09:26

Не знам как са ти тренировките  и стажа. Може да си разтегнал, претоварил или просто да имаш зверска мускулна треска от суперсерийте ..

01.08.09
10:32

Или просто да си изстинал.

03.08.09
20:23

OK мерси момчета  :smirk:  Отмина си тва нещо съм претоварил може би дано не са получава пак ..  :-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1