Кенар- интересна тема от друг форум

Прескочи до:

02.02.05
16:43

http://lafim.com/viewtopic.php?t=162 -Вие ако искате коментираите, аз лично не се учудвам ако това е вярно. Общо взето в България е доста ниско нивото на всичко включително и на купешкото ядене.
по-здарви

02.02.05
16:58

Хммм... В 2 от храненията ми присъства по 30-40 грама салата кенар и 40-50 грама топено сирене феникс... Ако това е истина няма да излезна от кенефа с дни. Но акт осе замисля, не съм имал проблеми с тези салати. Поне не здравослвни (май).

02.02.05
17:22

Ай,стига бе :x Е...мам им и аз ги употребявам често :twisted: Що ли не се учудвам ,пък и те да бяха само! пу да им.......

02.02.05
18:11

Не ме успокоявате, защото аз живея до цеха на Кенар и редовно купувам от магазина им  :evil:  :oops:  :evil:  :oops: :evil:              Изглежда вкусно, но понякога има вкус на подметка. Да им е*а м*****а на тези от Кенар!!! :evil:

02.02.05
18:37

това е момчета българска работа ама като се замисля само колко съм ял от продуктите на КЕНАР ми идва да повърна

02.02.05
19:11

Обсъждахме го това и в чата, за мен това са измислени неща.

02.02.05
19:14

Е, добре де той човека там работи, пък и познавам един от “Алди”, който каза че и там положението не е по-розово!!!

02.02.05
19:17

Тази “статия” доколкото разбрах я има на много места и ми прилича на антирекламна кампания или нещо подобно. :lol: Във всички случаи не е 100% истина, но може би има капка истина. Въпросът е колко голяма капка... :wink:

HE

02.02.05
19:19

Ще ми се да бяха измислени - стъпвал съм в цеха им и от тогава никакви готови салати! Идваше ми да начупя кофата на шефа :twisted: . Да не говорим че като влезнах в цеха ми направи впечатление - българите работещ там бяха малцинство. След гадориите които видях вътре предпочетох да изчакам човека с който бях отишъл там навън - просто ми дойде в повече картинката вътре.

02.02.05
19:31

Wow! Не че е ще се учудя на каквото и да било в наша България, но това е неверояно и ужасно! :shock:  :x

FL

02.02.05
21:20

жена ми е хранителен технолог,лятото си кара стажа в мандра в добрич.хигиена под всякаква критика,цеховете са в ужасно състояние,срокове за зреене на кашкавал забравете да се спазват,шапки се слагат само когато минава момичето което отговаря за въвеждането на евро изискванията:(от неини приятелки,който са си карали стажа на други места,положението не е по розово:(така че мислете преди да дъвчате:)

02.02.05
21:23

УЖАС !

02.02.05
21:40

Единственото, което ме учудва е, че има толкова изненадани сред вас. Или може би сте си мислили, че българските хран. предприятия, немалка част от които се държат от набързозабогатели, т.е. хора с “гъвкав” морал,  приличат на лаборатория на НАСА?
Единственото, което можем да направим е да се молим покрай боклуците, които поемаме да няма и откровени отрови, както и да се надяваме, че след 5-10 години нещата ще се подобрят, е, не че ще стане като в Германия, но все пак мисля че ще има съществен прогрес, просто пазарът и еврорегулациите ще го наложат.

FL

02.02.05
21:40

емо,има и нормални заводи в бг(може и малко,ама има),най-вече който са на западни компании,със зверски изисквания спрямо персонала и тн.в добрич имало някакъв завод за масла,жена ми е ходила да го разглежда,преди да влезнеш се попълва анкетна листа дали си болен от нещо и какво,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО всеки е с найлони от краката до главата:)тя беще възхитена от там,ходила е в подобни предприятия и във франция и казва че тук е на същото ниво,така че има светлинка в тунела:)

02.02.05
22:40

Вижте кво момчета това дето го разправяте е пълна измислица. Имам в превид за положението в Кенар и в заводите им.. знам това защото много близък мой роднина е така да се каже шеф на 2 от заводите на Кенар в София и в Петърч и нивото на хигиената хич не е ниско не знам кой го е писал това в оня форум ама не е прав просто нивото на работа е вече много близко до европейското и едва ли една така да се кайе водеща фирма в нейната сфера да се остави в окаяно състояние и да бъде обвинена в непрофесионализъм и какво ли още не!
поздрави :)

02.02.05
23:38

Предупреждавам гнусливите да не четат.

Баба ми и работила близо 40 години в хлебозавод и ми е разправяла
такива гнусотии,че не е за вярване.
Само едно ще ви кажа - имали са един майстор хлебар,дето си е бърсал потта с тестото.

Преди 15 години братовчедка ми ходеше на практика в един завод
за доматено пюре и ми казваше ,че  ако нещо падне се връща обратно в бурканите.

Но според мен това е минало.
До работата ми има малък цех за сандвичи “Крейзи”.Всички вътре
са с шапки на главите и ръкавици.Отделно хигиената е на много високо ниво.Смятайте какво е в големите фирми.Проверяват ги всяка седмица.даже ги накараха да сложат теракот по стените за хигиена

Производителите също нямат интерес да е мръсно.В цеха постоянно идват на проверки от ХЕЙ и нали се сещате какво ще стане ако е мръсно.Или глоба или подкуп.Така че това за Кенар ми прилича малко на това за живака в минералната вода или  за спермата в крем Нивеа

02.02.05
23:47

абе това за кенар нещо много измислено ми звучи :lol: . дават им 50 кила продукт пък им искат 100 салата?! пък и невярвам някой да допусне такава мърлявщина въпреки че сме в БГ

HE

03.02.05
08:58

Вярвайте в каквото искате момчета, но аз не мога и до ден днешен да се отърся от гледката на която попаднах - факт е, че от тогава готова салата не съм близнал.

03.02.05
16:22

Аз лично вярвам, а и не се учудвам. Вие защо се учудвате? Ходил съм навремето в хлебозавод, млекозавод, родопа.... работил съм в хранителни стоки. Подробности няма да разправям.
Много рядко ям готови салати (но предимно кенар :lol: ). И аз живея наблизо, Йода ти къде живееш?
Дето имаше една приказка - работата е ясна :(

03.02.05
16:59

Еми Марто като таен агент ти е трябвало под прекритие да работиш всевъзможни неща :))) А иначе дай малко инфо от тия хранителни стоки и тая родопа
по-здрави

03.02.05
17:04

Е какво инфо да ти дам, освен че хигиената е под всякаква критика в предприятията. И че думата “брак” е непозната. :lol:

04.02.05
02:13

ААААААаа гадно..аз повече няма да ям от тея салати..... :?

04.02.05
02:48

говорил съм с мацки,които бачкат в заведения и механи в Студентски в София и само в едно от тях това,което падало на пода не се слагало в тенджерите. Правете си сметка  :)

Да на нашия студентски стол някой за майтап беше сложил бележка с надпис:”Моля непускайте храна по земята, защото три кучета вече умряха”.Доста е евтино ама качеството е под всякаква критика.Храната е ужасна.

AR

05.02.05
00:13

Ех момчета за съжаление пак ни тровят с боклуци.Добре че си падам по собственоръчно приготвените храни(все пак са ме учили да готвя),но въпреки това ми се налага понякога да си купувам готови храни.Колкото и да ми се иска не винаги мога да си готвя по простата причина че рядко ми остава време за това.
Напълно съм съгласен за това че хигиената в мноого от заводите в България е под всякаква критика!!Чувал съм всякакви легенди за вкусотиите които се произвеждат....повечето от тях се припокриват с казаното досега.Имайте в предвид че това не се случва само в Кенар!!!

05.02.05
00:17

Абе Емо де се сети това да пуснеш та се оповръщаха хората факта си е факт няма да си вземем и аз Кенари вече

Иначе Кенар когато прохождаха направиха първата дискотека ресторант на наша територия с невиждан до тогава лукс и светлинни ефекти направо беше яко всеки ден дискотека и беше пълно това беше 1990-1991 еххх носталгия
КЕNAR-CLub restorant

05.02.05
12:31

Добре сега.
Преди малко станах.
В хладилника имам :
снежанка
руска
с чушки
и европейска.
По някаква злобна шега на съдбата ТЕ ВСИЧКИТЕ СА КЕНАР.
разбира те ли ? На опаковката пише К Е Н А Р  :evil:

аЗ сега как да ям ? Как да изпитам удоволствието от любимата ми снежанка докато си хапвам пържолките като ше се сещам за тая история ?!

Е тва вече е НЕЧОВЕШКО.

05.02.05
12:34

Еми зимаш една химикалка задраскваш Кенар отгоре и пишеш каквото ти искаш.... :lol:

05.02.05
12:43

ок ше пробвам ама трябва маркер да взема направо.
а паметта как предлагаш да си изтрия ? =)))

JI

05.02.05
15:00

Аз съм от типа хора сам си напрай сичко и аз си прая салатка сам или туршийка най добре моркои целина пипер домати ама сичко приготвено от баба :) . А за това в Кенар не се учудвам щото абеее то и да си купиш продуктите кой ти дава гаранция при кви условия са расли ..... Ъпсурт е то тва в тая държава сичко е скъпо и некачествено . Българина си е българин .... не че съм различен но поне за хигиената айде  :lol:

05.02.05
15:21

[quote author=“bluefan_”]ок ше пробвам ама трябва маркер да взема направо.

ми земи си бухалката или ако нямаш един тиган и кажи на някои да те шибне по-главата... :wink:

06.02.05
17:29

[quote author=“bluefan_”]...а паметта как предлагаш да си изтрия ? =)))

Пийни нещо по-силно... :wink:

Дам по-силно.Например вземи циан калии.Изтрива паметта и абсолютна всяка следа от теб.Ще забравиш всичко работи безотказно.Ако ти поискат рецепта в аптеката дай снимка на тъщата:).
Хехе

_M

06.02.05
18:17

[quote author=“bluefan_”]ок ше пробвам ама трябва маркер да взема направо.

както казва едно момиче “не дръж толко на тия работи...”.ако emil_mlo не беше пуснал тая тема кво щеше да правиш-да омлатиш салатите на кенар от хладилника с удоволствие.така че наслаждавай се на снежанката и да не ти пука,пък до сега не съм чувал някой да се е натровил от нея :lol:

JI

07.02.05
08:32

Муса6и приятелу (къде е иуто бе не моа се опрая с тая кирилица ггрррррр :) ) а за хепатит Б чувал ли си  :lol:

07.02.05
18:21

това е т.н. жълтеница и дано не чувате за нея.Тя се прихваща май от такива не хигени работи и ставате половин човек след това.

08.02.05
11:51

——————-извън темата—————————
Живко, Ю-то е на втория ред отгоре надолу, от края вдясно.
ПС - тоя ред с F1 F2 F3 не се брои :D
——————извън темата———————————-

08.02.05
11:56

не знам. Сега вече като отвора халдилника гледам с друго око на салатите !
Тая тема ме съкруши

10.02.05
00:26

[quote author=“bluefan_”]не знам. Сега вече като отвора халдилника гледам с друго око на салатите !
Тая тема ме съкруши

Не само ти и аз съм така.. :(

10.02.05
00:37

Добре, че не ям вече такива неща ;)

10.02.05
02:42

[quote author=”Петко К”]Добре, че не ям вече такива неща ;)

Да, само дето на времето беше ял дюнер в съмнителния период на “Мимас” :twisted:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1