31.07.09
17:27
Здравейте, Август месец ще заминавам на лагер с футболният ми отбор за 10 дена. В момента имам Creatine Ethyl Ester на хапчета и Isostar Lemon.На лагера ще правиме по 3 тренировки на ден . Сутрин - тичане След Закуската - Фитнес и Следобяд (след дрямка) Тренировка с топка там упр. и прочие.Мисля си Creatine (пия го по 1 месец и 1 месец почивка и ми се пада тоя месец да го взимам целият Август) да взема преди тичането и след фитнеса . Искам да си взема още нещо за възтановяване.Зимният лагер един трениъор ми даде глутамин и некфи аминокиселини на хапчета обаче сега не мога да се обадя на същтият трениоъор.Вие какво можете да ми предложите да си взема и кога да го взимам ??? Аз си мисля да взема пак глутамин които да го взимам преди и след фитнеса или там както се взима и аминокиселени да си взема преди всяка и след всяка тренировка.Дали ще има ефект така ?? Вие какво предлагате ?? Моля помогнете ми :)
10x предварително :*
31.07.09
23:52
И трибулус.
казано от Велизар на 31.07.09, 23:52:
И трибулус.
Ако е под 26-27г. изобщо НЕ му трябва.
Но ако иска да палува с отбора може да му свърши работа :cheese:
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 01.08.09 06:39.
анимал пак (витамини минерали билки) БЦАА,глутамин...сороват4ен протеин..креатин етил естер (или някои които не задържа вода),таурин.. горе доло... ааа аминокиселини.. :)
01.08.09
10:08
казано от Владимир92 на 01.08.09, 10:06:
СТИГА с тоя сороват4ен протеин бе !!!
Този протеин е лудница .. слушал съм за него. Земи си .....
Мнението беше редактирано от emzo на 01.08.09 11:31.