01.08.09
10:14
Здравейте.Мисля да купувам 100% Голд Стандарт 10 lb. или вмвсто него същия протеин,но 5.15 lb.+БЦАА 5000 на прах.Кое да избера -протеина който е 10 lb или 5 lb протеин + БЦАА 5000 на прах(мисля,че е 340 гр)?
01.08.09
10:17
Здравей.
Зависи от целите ти, но според мен повече протеин по-добре.
BCAA 5000 на Optimum както и цялата гама на ON са крайно неизгодни продукти за мен.Подкрепям горния пост.Повече дози протеин - по-добре!
казано от Владимир92 на 01.08.09, 10:18:
BCAA 5000 на Optimum както и цялата гама на ON са крайно неизгодни продукти за мен.
За България бих казал,не за тебе само :P
Да.Не отричам, че Голд Стандарт е много добър протеин, но поне в България не си заслужава парите!
Четох,че в Голд Стандарта има и БЦАА -5.5гр. и Глутамин 4гр.В такъв случай да изключим БЦАА-то на прах и да се ориентирам към протеин.Ако смятате че този Голд Стандарт 10lb не е добър дайте съвет за друг протеин,но да бъде най-малко 10 lb. или повече.
Scivation Whey
Reflex Instant Whey
NOW FOODS Whey Isolate
Ако не те бъркат въглехидратите: ASN American Whey - на много по-достъпна цена!
01.08.09
10:41
Продуктите са неизгодни за България със сигурност. Има къде къде по-изгодни варианти на също доказали се фирми (изброените в горния пост). А по въпроса : мисля че 10 лб. протеин е по-добре или пък 5 лб. с CEE след , което правиш месец почивка и пак същата комбинация. Успех.
казано от Владимир92 на 01.08.09, 10:35:
Scivation Whey
Reflex Instant Whey
NOW FOODS Whey Isolate
В тези изброени марки от теб има ли такова съдържание на БЦАА и Глутамин каквото е в Голд Стандарта?
казано от summer_jam на 01.08.09, 10:41:
Продуктите са неизгодни за България със сигурност. Има къде къде по-изгодни варианти на също доказали се фирми (изброените в горния пост). А по въпроса : мисля че 10 лб. протеин е по-добре или пък 5 лб. с CEE след , което правиш месец почивка и пак същата комбинация. Успех.
Той с парите за Голда може да си земе протеин 10лб и креатин кажи речи :)
01.08.09
11:12
казано от Gogo1984 на 01.08.09, 11:05:
казано от Владимир92 на 01.08.09, 10:35:
Scivation Whey
Reflex Instant Whey
NOW FOODS Whey Isolate
В тези изброени марки от теб има ли такова съдържание на БЦАА и Глутамин каквото е в Голд Стандарта?
Какво е съдържанието може сам да си провериш.
Ако държиш на БЦАА-то и на Глутамин-а, вземи си Scivation Whey и със спестените пари BCAA на прах! Ще си къде по-добре и на далавера отколкото 10 лб Gold standart
Видях го този Scivation Whey.Ми той няма никаква разлика според мен със Стандарта,а пък и цената му е по-добра.Така,че ще е той,а пък както каза и колегата с остатъка може да взема и БЦАА :)
01.08.09
13:56
казано от Sentetic на 01.08.09, 11:08:
казано от summer_jam на 01.08.09, 10:41:
Той с парите за Голда може да си земе протеин 10лб и креатин кажи речи :)
Горе-долу това имах впредвид :)
В момента с промоциятa на СилаБГ за Ultimate също цента на 10 lb е пефектна.
Щом ще даваш пари за оптимум в Бг, по-добре си купи чист, неовкусен изолат на NOW + BCAA primaforce.
Ако все пак твърдо си решил протеина да ти е оптимум, замисли се за прекият му конкурент - Сайвейшън - също бленд от изолат и концентрат. Може да погледнеш и АСН Американ уей.