Бързо хранене

31.07.09
17:23

Искам да попитам вреди ли това, че ям много бързо? Възможно ли е това да е причината, поради която се омазнявам?

TR

31.07.09
19:05

Когато ядеш по-бързо по-трудно се наяждаш и омиташ всичко. Ако ядеш под режим и знаеш колко и какви калории приемаш определено проблема не е в това как ядеш освен ако не разчиташ на горенето на калории от дъвчене :D

Аз също ям доста бързо и мисля че затова съм и доста ящен по начало ...,ако не спазвам хранителен режим или някви мярки ,често прекалявам с храната и това естествено води до омазняване.За омазняването причината е в количеството или в самата храна която ядеш,а не в това че я ядеш бързо.

31.07.09
19:33

Храната е едно от нещата на които човек трябва да се наслаждава. Не виждам смисъла да се изяжда за секунди.

31.07.09
19:35

И аз като ям вафли съм така.Обаче на 200 гр извара мога и 20 мин да и се наслаждавам :-)

31.07.09
19:45

Извара,като си представя,че с килограми съм я ял и ми се повръща! :) Тя може да убие всякаква наслада от храненето. :) Затова я изключих на 100 % от всякаква моя диета,както и всички млечни продукти...

TR

31.07.09
19:52

Аз пък обичам , или пък изварите които съм ял са били хубави.

31.07.09
20:47

и аз ги мразех, но срещнах дядо Либен :D

01.08.09
06:14

еми като не ви харесва не я яжте :D
П.С аз също не я харесвам и я махнах :)

01.08.09
07:49

казано от tonu на 31.07.09, 19:33:

Храната е едно от нещата на които човек трябва да се наслаждава. Не виждам смисъла да се изяжда за секунди.

Освен ако не можеш да гледаш овесени ядки, пилешки гърди, извара и т.н.

01.08.09
07:56

казано от Thrashmetal на 01.08.09, 07:49:

Освен ако не можеш да гледаш овесени ядки, пилешки гърди, извара и т.н.

За тези неща които изброи си има много начини да ги направиш МНОГО вкусни.Малко подправки,малко въображение трябват просто.
Лошото е,че повечето хора ги ги ядат приготвени по един и същи безвкусен начин постоянно и им омръзват.И аз бях така,докато не ми писна.Сега се наслаждавам на храната която ям,въпреки,че е почти същата всеки ден ;)

01.08.09
08:01

Приготви ми ги както щеш. Пак ще ги изям със същата физиономия - отвратен. ‘Ма ще ги изям!

01.08.09
08:10

не вярвам,но не е мой проблем.аз съм намерил начина,доволен съм и не се отвращавам от храната която ям. ;)

01.08.09
14:03

казано от tra^la^la на 01.08.09, 08:10:

не вярвам,но не е мой проблем.аз съм намерил начина,доволен съм и не се отвращавам от храната която ям. ;)

Сподели как ги правиш.
От гърдите ми се повдига като ги погледна...изял съм десетки кг от тях и просто не мога вече  :lol:

01.08.09
14:31

Или аз съм вълк или просто не ми писва  :coolgrin:  :coolgrin:

01.08.09
15:19

Пилето например най-често го готвя с лук(или чесън ако го искам пикантно),доматен сос и подправки.Потърсете в интернет има много лесни и различни рецепти.Аз от там се научих ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1