Обръщане/усукване на мускул??

Здравейте
Има ли такова чудо като обръщане или усукване на мускул?!
В интернет търсих, но не намерих нищо.

Значи днес както си се протягам сутринта в леглото и нещо си опънах, както прочетох в секция упражнения, гастрокнемиус-а или там както му е името ;D супер болка, една нетърпима. като го пипнах/понатиснах да видя какво му усещах едно като буца и все едно пипах вътрешната част на мускула, която е към кокъла ;D не знам как да го обясня по-точно. Та постоях малко, търках го отгоре надолу и се оправи уж, само ме наболява малко. За втори път ми става, все на тоя мускул и се чудя от какво може да е. Идеи?

ГЩ

02.08.09
08:03

Доколокото знам има оплитане на мускулни влакна,и от време на време може да ти се схваща по този начин.

TR

02.08.09
08:33

Преди малко време (около месец) , и аз като си лежах и се протягах си направих нещо подобно на рамото , на мен ми мина от Мидокалм.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1