31.07.09
12:07
7:30-Ставане
8-9-Каедио
9- 2 твърди сварени яйца
10-овесени ядки с мляко+извара(малко преди тренировката за да имам сила)
10:30-12-тренировка
12:30Омлер с салата
3-Пилешка пържола с салата
5 не знам кжо да ям за следобе-Дайте ми идея
салата и месо
извара и маслини(5бр.)
@nikolai
1. Пиши на кирилица
2. Не обиждай потребителите
3. Не пускай хиляда теми за едно и също.
Продължавай в същия дух и ще отнесеш бан. И вярвай ми, няма да липсваш на никого !
Тази тема остава отворена, ако случайно решиш да влезеш в правия път.
казано от nikolai на 31.07.09, 12:07:
7:30-Ставане
8-9-Каедио
9- 2 твърди сварени яйца
10-овесени ядки с мляко+извара(малко преди тренировката за да имам сила)
10:30-12-тренировка
12:30Омлер с салата
3-Пилешка пържола с салата
5 не знам кжо да ям за следобе-Дайте ми идея
салата и месо
извара и маслини(5бр.)
Набързо какво ми щъква в главата, въпреки че не го заслужаваш.
9+10 = 1 хранене, като млякото да бъде кисело 2% и не прекалявай с него. Може да оставиш изварата за по нататък.
10;30 - Тази тренировка ако може я прави следобед, ако не можеш махаш кардиото сутрешното и го оставяш за след нея.
12;30 - този омлет трябва да има поне 3 яйца, и още един източник на белтъчини. Като може да му добавиш някои пълнозърнест сухар, или пък екстрадиран ориз /отново пълнозър/
15;00 - Пържолата добре със салата, винаги към салатата добавяй зехтин.
20;00 - Вечеря, риба, месо, яйца, със салата.
Преди лягане - извара, но само 5 маслини прекалено малко са. С тях може да добавиш ленено олио, фъстъчено/бадемово масло и т.н.
Ако се чувстваш отпаднал след 1 седмица на този режим, увеличи храната. Не си споменал мерките, колко пъти седмично тренираш ... А това са основни неща. Малко трудно така определяме нужното количество храна.
Зареждай с въглехидрати на 4-5 дни, качествени, не ползвай джън фоод.
Мнението беше редактирано от tonu на 01.08.09 06:13.
Искам да ви се извиня за това което направих затова съм ви много благодарен че ми дадохте съвет .
Ето сега ще ви дам малко инфо за мен. висок съм 1.72 и тежа 68 килограма целта ми е да стаа 64 до 15 септември
Mалко са ти калориите човек...изчисли си колко гориш и свали 4-500 тва ядене абсурд да ти стигне...Така не се свалят килограми с не-ядене...Следобяд ако не ти достигат калориите може ядки нещо примерно да вкарваш - няма да е зле.Също може да пиеш рибено масло-Ескимо 3 е добра марка , него ползвам , за другите нз как са в момента , но съм си доволен от ескимото..
казано от Георги на 02.08.09, 10:09:
.Също може да пиеш рибено масло-Ескимо 3 е добра марка , него ползвам , за другите нз как са в момента , но съм си доволен от ескимото..
В ексимото няма витамин а и д, така че е хубаво да се редува с друго.
Мнението беше редактирано от tonu на 02.08.09 10:35.